Rood Wit lijdt puntverlies in tumultueuze slotfase

Rood Wit heeft zondagmiddag de topper tegen ONA niet winnend af kunnen sluiten. De Groesbekers stonden na 90 minuten met 1-3 voor, maar gingen uiteindelijk met één punt terug naar huis: 3-3.

De roodwitten hadden de eerste vier wedstrijden van het nieuwe seizoen gewonnen en stonden daarmee alleen aan kop in de Derde Klasse D. De voorsprong op de nummer twee, ONA, leek zondag in een onderling treffen met de ploeg uit Wageningen met drie punten vergroot te worden. Diep in blessuretijd, toen alles en iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was, incasseerde Rood Wit twee tegentreffers en nog één rode kaart (tweemaal geel).

De ploeg uit Breedeweg blijft na vijf gespeelde wedstrijden nog steeds knap ongeslagen en koploper in de Derde Klasse D. Groesbeekse Boys klimt ook steeds verder op in de ranglijst. De geelzwarten verloegen Hatert, vorige week nog met 5-1 vernederd door Rood Wit, en hebben negen punten uit vijf wedstrijden.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rood Wit lijdt puntverlies in tumultueuze slotfase

Reageren is niet toegestaan.