Doelpuntloos gelijkspel bij JVC – Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zondagmiddag één punt uit Cuijk mee naar Groesbeek genomen. De Groesbekers speelden een tijd in een man-meer-situatie, maar konden hier niet van profiteren. Eindstand 0-0.

Rob van Raay kwam in de tweede helft in botsing met David Magee. Van Raay kon niet meer verder. Omdat JVC alle wissels al had verbruikt moest het met 10 man verder. Achilles ’29 probeerde wel, maar kwam niet door de Cuijkse verdediging heen.

De Groesbekers staan nog steeds derde in de zondagtopklasse. De achterstand op koploper WKE is door het puntverlies van zondag opgelopen naar zes punten.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

De rollen zijn omgedraaid… bye bye Achilles, en welkom De Treffers 🙂

stekkenberger

Doe toch niet zo dom man.

Treffersfan

Lijkt me ook een beetje onzin. Maar nog geen reactie van Wijnboer(tje)? Zeker te druk geweest met de Wijnfeesten. Of mogen we nog wat verwachten?

wijnboer

klopt was dit weekend op de wijnfeesten te vinden dus heb niets van het voetbal gezien

Treffersfan

Meestal is het wel – of niet aanwezig zijn voor jou toch geen belemmering om je mening te geven. Nou?

Kan iemand die Henk toegang tot alle forums ontzeggen??

henk
ik ben een andere Henk die ook regelmatig hier reageert, afgelopen wwek o.a. gereageerd op A29 -PSV, maar kreeg door een aarzelend antwoord van ene R7 commentaar terwijl het niet negatief bedoeld was. Buiten dat wil ik niet vergeleken worden met de Henk die als eerste op dit verslag heeft gereageerd. Achilles 29 doet het zelf prima en kan verwachten dat teams met de kont tegen de muur aan gaan voetballen, dat gebeurde ook toe Treffers nog top was, je speelt tenslotte als tegenstander tegen de beste amateurclub van Nederland en daar wil je niet van verliezen. De redactie kan… Lees meer »
wpDiscuz