De Treffers deelt stevige tik uit aan koploper WKE

De Treffers is weer op de goede weg terug. De Groesbekers bezorgden WKE zaterdag op knappe wijze de eerste nederlaag van het seizoen: 1-3. De nieuwkomers bij De Treffers maakten het verschil.

De gasten kwamen na 23 minuten verrassend op voorsprong tegen de koploper uit Emmen. Jean Black scoorde namens De Treffers de openingstreffer. Lang konden de roodzwarten hier echter niet van genieten omdat Jan Hooiveld tien minuten later vanaf de stip de gelijkmaker aantekende.

Vlak na rust kwam de uitploeg opnieuw op voorsprong, ditmaal door een doelpunt van oud-prof Rick Verbeek. Slechts enkele minuten later werd de marge door Eef van Riel uitgebreid naar twee. Door deze snelle doelpunten na de thee leek het duel binnen het uur al beslist en WKE was daarmee rijp voor de eerste seizoensnederlaag. De oranje-witten waren acht speeldagen lang ongeslagen (7 winst, 1 gelijk) in de zondagtopklasse.

Een kwartier voor tijd moest De Treffers noodgedwongen een keeperswissel doorvoeren omdat eerste doelman Berry Peters niet meer verder kon. Kevin de Bruin nam zijn plaats onder de lat over. WKE-speler Berend Oosting zag een inzet van de lijn gehaald worden en De Bruin incasseerde in het resterende gedeelte van de wedstrijd geen tegentreffer meer. Aan de andere kant kwamen “de Mannen van Zuid” ook niet meer tot scoren waardoor de eindstand op 1-3 bleef steken.

De Treffers is nu vier wedstrijden ongeslagen en wist drie van deze vier wedstrijden winnend af te sluiten. De ploeg van trainer John Neijenhuis klimt nu naar de middenmoot en de zorgen op Zuid lijken daarmee weer even geweken. Volgende week spelen de roodzwarten een thuiswedstrijd tegen VVSB.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Mooi gedaan proficiat 🙂

Tommy

Erg knap dit! Gefeliciteerd met drie belangrijke punten!

Harrie Derks

Superprestatie.
Niet verwacht toch gekomen.
Nu de goede lijn doorzetten.
Hartelijk gefeliciteerd.

stekkenberger

Mooi gedaan Treffers. Achilles kan nu koploper worden dankzij de Treffers.

De Kuier

Nee kan nog niet.

Schijt_kat

@stekkenberger volgens mij doet achilles29 dat zelf en niet door steun van een andere vereniging en vooral niet omdat de treffers weet te winnen van WKE en Achilles zal eerst de wedstrijden moeten winnen

stekkenberger

Ik vind dat je wel steun van andere clubs nodig hebt om op een club in te lopen. Dat is nu toch het geval.

Lookkoek

Prima overwinning voor de Treffers. Daarbij WKE verloren waardoor Achilles morgen dichterbij kan kruipen maar dan moeten er wel punten worden gepakt. Je kunt het ook los van elkaar zien.

martien

geweldig mannen blijf er in geloven nu vvsb kom op ook deze kunnen jullie aan.

Treffersfan

Of dat nu Achilles nu wel of niet helpt, het zal me eerlijk gezegd een zorg zijn. Wij spelen op het moment heel erg goed en dat is was telt! Mijn complimenten voor het team en de staf. Super!!!

treffersfan b

Super treffers!!!
We komen toch wel wel bij de eerste 5 !!

Gijs

Haha hoogmoed komt voor de val. 2 keer gewonnen en ze hebben weer een grote mond! Seizoen duurt nog lang, deze prestatie is top! Lijn doorzetten…..

gijs wat zit jij nou weer te kwallen wie heeft er hier nou een grote mond gaat toch nergens over, doe toch normaal man is het die wijnboer niet komt er weer zo,n flauwe reactie van jou kwal.

Gijs

Wim, wat een onzin, volgend ben ik vrij positief…maar dat snap jij niet.

treffersfan b

Nou Gijs als jij je zelf positief vind, 2de regel wel ja maar eerst ff katten!!
Ma ja blijkbaar heb je er plezier in.

wpDiscuz