Rood Wit haalt uit tegen Arnhemse Boys

Rood Wit heeft zondagmiddag opnieuw een goed resultaat behaald in de derde klasse D. Op het Kapittelland versloegen de roodwitten Arnhemse Boys met 6-1.

Na 25 minuten spelen stond het al 3-0 door doelpunten van Wesley Klomp (2x) en Havid Sarkouke. Arnhemse Boys deed na een halfuur uit een vrije trap iets terug waardoor de marge naar twee werd verkleind. Lang hield deze marge niet stand want vijf minuten later zorgde Luuk Schoofs voor de 4-1 en Rood Wit leek daarmee uit te lopen naar een monsterscore.

Door de grote voorsprong speelde Rood Wit de tweede helft zakelijk uit en daardoor bleven doelpunten grotendeels uit. De ploeg had de wedstrijd immers binnen het halfuur al in het slot gegooid. Toch hield Rood Wit niet helemaal op met scoren want na 75 minuten spelen stond er door een doelpunt van Klomp, zijn derde van de middag, een 5-1 stand op het scorebord in Breedeweg. Tien minuten voor tijd werd de score nog wat verder opgeschroefd. Arnhemse Boys stond op dat moment al enkele minuten met één man minder op het veld. Een grotere afslachting werd de uitploeg hierna bespaard.

Rivaal Groesbeekse Boys bewees Rood Wit zondagmiddag een goede dienst door de nummer 2, ONA, te verslaan. Het was voor ONA de eerste nederlaag van het seizoen waardoor Rood Wit na zes speeldagen de enige ploeg in de derde klasse is die nog geen nederlaag heeft geleden. Groesbeekse Boys staat nu derde.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat gaat goed in groesbeek 🙂

jantje

mooi gedaan, wel vind ik die keeper wat onzeker ik zie liever de andere jongen in de goal staan

Neutraal

Die van Rood-wit lopen zeker op Super 95…..

stom

Nee Neutraal, Super Plus…:)

da snurreke

Neje die lope op kerosine…….

mijn naam is jaap

DANKJE WEL BOYS JONGENS
DAT JULLIE ONS MATSEN

wpDiscuz