Achilles ’29 in doelpuntrijk duel langs ADO ’20

Achilles ’29 heeft zondagmiddag goede zaken tegen ADO ’20 gedaan. In Groesbeek werd het 4-2 voor de witzwarten.

Beide ploegen kregen in het begin van de eerste helft wat kansjes, maar het duurde 35 minuten voordat het eerste doelpunt viel: Dominique Scholten werkte de bal in de trouwen. Freek Thoone deed dit kort voor rust ook waardoor Achilles ’29 met een 2-0 voorsprong ging rusten.

Het was door de “luxe” voorsprong van Achilles ’29 aan ADO ’20 de taak om na de rust het een en ander te forceren. Dit lukte na 65 minuten ook toen de Heemskerkers via Mark de Loor de aansluitingstreffer scoorden. Enkele minuten later stelde Daniel van Straaten weer orde op zaken: 3-1. Het slotoffensief moest van ADO ’20 komen en de promovendus bracht na 80 minuten de spanning weer terug in de wedstrijd nadat De Loor zijn tweede doelpunt van de middag maakte.

In de slotminuten scoorde Van Straaten de verlossende treffer. De Groesbeekse overwinning kwam niet meer in gevaar. Achilles ’29 staat nu derde in de topklasse, maar heeft nog één wedstrijd tegoed. De ploeg staat nu, dankzij hulp van aartsrivaal De Treffers, nog maar drie punten achter koploper WKE.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat gaar zo door 🙂

mike janssen

klasse achilles! ga vooral zo door en dan ben je hopelijk aan t eind van t seizoen weer kampioen!

wpDiscuz