De Treffers wint overtuigend van VVSB

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de zondagtopklasse. De Groesbekers hadden één helft nodig om VVSB over de knie te leggen en zijn daardoor inmiddels vijf wedstrijden op rij ongeslagen: 3-0.

De thuisploeg kwam na 20 minuten via Bernard Hofstede op voorsprong. Hij werd aangespeeld in het strafschopgebied, draaide en scoorde de openingstreffer. VVSB had enkele minuten voor dat doelpunt de pech dat De Treffers-doelman Berry Peters een afstandsschot van Omar Hamdi over het doel tikte. Het spel ging op en neer, maar De Treffers bleek een stuk productiever dan de ploeg uit Noordwijkerhout. Tien minuten voor rust stiftte Rick Verbeek de bal, na een mooie actie van Robin Janssen, over de VVSB-doelman heen: 2-0.

De marge werd nog voor de thee naar drie uitgebreid door een doelpunt van Jean Black. De veelscorende speler, die deze zomer naar Zuid kwam, zag de bal na een inzet van Hofstede via de paal voor zijn voet belanden. De spits rondde koel af. VVSB kon in de blessuretijd van het eerste bedrijf nog iets terug doen, maar Peters reageerde opnieuw alert. Ditmaal op een kopbal van Stefan Kraaijvanger.

Ook in de tweede helft golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen kansen op een doelpunt. Black zag een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel en aan de andere kant moest De Treffers-speler Fabian Peppinck VVSB-spits Giovialli Serbony afstoppen om hem van scoren af te houden. De thuisploeg kreeg in het laatste kwartier wat kansen om de score wat verder op te krikken, maar onder andere Said Echargui, Jasper Zuidwijk en Hofstede faalden in de afwerking. Gescoord werd er in het resterende gedeelte van de wedstrijd niet meer waardoor de ruststand ook de eindstand werd.

De Treffers is na een moeizame start weer helemaal op de weg terug naar boven. In de laatste vijf gespeelde wedstrijden, waarvan de mannen van Zuid er vier winnend afsloten, hebben de roodzwarten slechts één tegendoelpunt moeten incasseren. De Groesbeekse formatie scoorde zelf maarliefst 14 maal in die periode. De Treffers heeft nu 14 punten uit tien wedstrijden. De mannen van trainer John Neijenhuis staan daarmee weer in de middenmoot.

Achilles ’29 kwam dit weekend niet in actie. De witzwarten hadden een uitwedstrijd tegen Hollandia op het programma staan, maar door de overvloedige regenval in Hoorn kon die wedstrijd niet doorgaan. De algeheel amateurkampioen, nu derde in de zondagtopklasse, heeft daardoor twee wedstrijden tegoed omdat eerder de wedstrijd tegen FC Chabab al werd afgelast. Koploper WKE maakte geen misstap en won op de valreep van ADO ’20: 3-4.

Hieronder volgen de karakteristieken van de wedstrijd:

De Treffers 3-0 VVSB

Scoreverloop:
doelpunt 22′ Bernard Hofstede (1-0)
doelpunt 36′ Rick Verbeek (2-0)
doelpunt 43′ Jean Black (3-0)

Stadion: Sportpark Zuid, Groesbeek.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat:)

wijnboer

qua spel was het niet mooi, VVSB kansen genoeg gehad maar als je ze dr niet in schiet….. dat deed De Treffers wel als De Treffers zo speelt eindigen ze makkelijk in het linker rijtje!

mijn naam is jaap

klasse jongens alles kum goed

Zoooo apetrots op onze jongens!!!

stekkenberger

Klasse gedaan ik hoop dat jullie zo doorgaan met het behalen van de punten.

martien

mooi gedaan jongens wat een aktie van robin janssen als basis van het tweede doelpunt, klasse blijf als team zo doorgaan nu naar EVV laat ze een p……tje ruiken.

we worden kampioen

iedere week op nieuw word er beter gevoetbalt!!
weer een terechte overwinning
op naar EVV daar liggen 3 punten op ons te wachten.!

een treffers fan

ik deek dat hemmie de haan geliekt kriegt

weetje

het was verdiend dat treffers gewonnen heeft.Het zit mee een ploeg vol vertouwen en de wind mee op dit moment.Vorige week in emmen was het beter.Kan ook aan de tegestander liggen voetbalde meer.Wat me wel zorgen baart is het aantal mensen wat nog bij een thuis wedstijd komt ook in de kantine.al hoe wel het biertje lekker smaakte.op naar echt volgende week zaterdag Gr

wpDiscuz