Rood Wit nog ongeslagen, Groesbeekse Boys derde

In de derde klasse D hebben de Groesbeekse amateurverenigingen geen fout gemaakt. Rood Wit speelde in Druten met 1-1 gelijk tegen DIO ’30 en Groesbeekse Boys versloeg de Boys uit Arnhem in een doelpuntrijk duel: 3-5.

Rood Wit verspeelde weliswaar punten, maar het is door het gelijkspel nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Vijfmaal werd er gewonnen en tweemaal pakten de roodwitten één punt. Zondag leek de ploeg uit Breedeweg voor het eerst tegen een nederlaag aan te lopen. Rood Wit stond tegen DIO ’30 lange tijd met 1-0 achter, maar kwam in de slotfase alsnog op gelijke hoogte.

Groesbeekse Boys blijft het in diezelfde competitie ook goed doen. Tegen Arnhemse Boys werd het 3-5 voor de rivaal van Rood Wit. Ook in die wedstrijd zat het venijn hem in de staart. In een chaotische wedstrijd leken beide ploegen genoegen te moeten nemen met een 3-3 gelijkspel. Diep, heel diep in blessuretijd werd het door Jaap van Erp alsnog 3-4. Snel daarna werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid.

De nummers 1, 2 en 3 in de derde klasse D hebben respectievelijk 17, 16 en 15 punten. De volgende speeldag, over twee weken, speelt Rood Wit tegen de nummer twee: Quick 1888. Groesbeekse Boys lost Rood Wit af: de geelzwarten spelen dan tegen DIO ’30.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Gaat goed in groesbeek:)proficiat

mijn naam is jaap

goed boys vrienden

stekkenberger

Gaat goed in de bruuk.

Kenner

28 oktober Quick 1e – Boys 2e – Rood wit 3e

wpDiscuz