Achilles ’29 te sterk voor Chabab

Achilles ’29 heeft zondagmiddag de inhaalwedstrijd in Amsterdam tegen FC Chabab met 0-2 gewonnen. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. De Groesbekers hebben door de overwinning nog steeds uitzicht op de titel in de 1e periode.

Veel kansen waren er niet in de wedstrijd en het duurde dan ook lang voordat de score door Achilles ’29 werd geopend. Na één uur spelen werd het 0-1 door een schot van Freek Thoone. Tot die tijd kwam Achilles ’29 niet door de Chabab-defensie heen en moest het oppassen dat het doelpunt niet aan Amsterdamse zijde viel. De geelzwarten kregen nog mogelijkheden om één punt uit het vuur te slepen, maar Achilles ’29-speler Ivo Rigter, ingevallen voor Thijs Hendriks, maakte aan de Groesbeekse onzekerheid een einde door in de slotfase de voorsprong te verdubbelen.

Achilles ’29 staat nu tweede in de zondagtopklasse, maar heeft in de eerste periode nog steeds één wedstrijd tegoed: tegen Hollandia. Om de periodetitel in de wacht te slepen moet er tegen dat team met twee doelpunten verschil gewonnen worden. Volgende week is eerst de topper tegen koploper WKE.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Dit is mooi proficiat:)

of WKE een echte topper word weet ik ook niet, als de treffers daar al wint.denk dat het voor de heikant een makkie word.

wpDiscuz