Ongeslagen Rood Wit wint periode

Rood-Wit heeft vorig weekend de eerste periode op haar naam geschreven. De ploeg uit Breedeweg was in de topper met Quick 1888 de sterkste en is daarmee nog steeds ongeslagen in de derde klasse D.

Rood-Wit startte de wedstrijd zeer goed met in de derde minuut een aanval en hard schot van Havid Sarkouke dat goed door de keeper van Quick gestopt werd. Twee minuten later gaf Sarkouke een mooie bal op Jimmie Brons die met een diagonaal schot de bal in het dak van het doel knalde: 1-0. Ook Quick werd even gevaarlijk toen in de 14e minuut bij een corner de bal maar net voorlangs ging en door 2 spelers werd gemist. Een derde speler werkte de bal net naast het Groesbeekse doel. Vijf minuten later schoot Quick 1888-speler Mark van Haarlem net naast. Nadat Wesley Klomp nog pech had met een lob die door de keeper goed over werd getikt, en Marco Loen (beiden ook Rood Wit-spelers) een verschrikkelijk hard schot net naast zag gaan, floot de scheidsrechter voor de rust.

In de tweede helft ging het spel op en neer. Een speler van Quick 1888 schoot voorlangs en twee medespelers verzuimden het om de bal binnen te schieten. Voor Rood Wit kopte Bob Stevens op de lat na een voorzet van Niek Schoofs. In de 64e minuut gaf Jackie Chi de bal op diezelfde Stevens die vervolgens prima de keeper omspeelde en de 2-0 binnen schoot. 15 minuten later lobde Sarkouke bij een aanval van Rood Wit naar Schoofs en hij schoot de bal keihard binnen voor de 3-0. Schoofs gaf enkele minuten voor tijd zelf nog een assist op Stevens die voor de tweede keer deze middag de keeper van Quick omspeelde en de 4-0 eindstand op het scorebord bracht. De uitploeg probeerde nog wel iets aan de stand te veranderen, maar de verdediging van Rood Wit stond als een huis.

Al met al een zeer verdiende overwinning voor de roodwitten.

Website Rood WitTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Helen

Proficiat heren, goed bezig

miep

En op nummer 2 ook al zo een topclub!
Leuk hoor mannen!

ikke

hoezo ongeslagen? 2x gelijkspel!

Sjonnie

Doe je nu zo dom of ben je het ook? Zolang je niet verliest ben je ongeslagen hoor.. Gefeliciteerd mannen, knappe prestatie!

Un snureke

Joa Sjonnie, hej mot ok wa schrieve den Ikke, wa une domme kloon…..Forza Rood-Wit, goed gedaan jonges….wa wilde me zun goije tegniese leiding….

Gijs

*Edit Redactie*

Aangepast. Bedankt voor de oplettendheid want het is inderdaad de speler van Quick 1888.

stekkenberger

ikke wat ben jij dom

keeper

Ik vond deze keeper veel beter, dan die andere.
Ik snap niet waarom de trainer steeds van keeper wisseld

wpDiscuz