[Foto’s] De Treffers heer en meester tegen AFC

De Treffers heeft zondagmiddag voor de vijfde keer op rij gewonnen.


Jean Black staat op het punt om te scoren. Foto en rechten: Jan Peters.

Op sportpark Zuid in Groesbeek werd het 3-0 voor de Groesbeekse equipe dat veel te sterk was voor AFC. De ploeg van trainer John Neijenhuis is nu al 7 wedstrijden ongeslagen in de zondagtopklasse en kreeg in die periode slechts 2 tegendoelpunten.

De thuisploeg begon veel sterker aan de wedstrijd en kreeg via Robin Janssen al snel de eerste goede kans van de wedstrijd. Het schot van Janssen ging naast het doel. Na een kwartier spelen was het wel raak toen De Treffers-speler Jean Black de bal in het Amsterdamse doel werkte. De Groesbeekse voorsprong was op dat moment dikverdiend. Nog geen tien minuten later verdubbelde diezelfde Black de score. AFC kreeg op slag van rust zelf ook een enorme mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar verzaakte te scoren.

Na de thee kreeg Rick Verbeek een kans om de score wat verder uit te breiden, maar de oud-prof zag zijn schot naast gaan. Ook AFC probeerde iets te forceren. De Amsterdammers werden echter niet gevaarlijk en De Treffers gooide de wedstrijd na één uur spelen in het slot: Jasper Zuidwijk kopte uit een vrije trap van Janssen de bal achter de AFC-doelman. De Treffers kreeg nog wat kansen om wat aan het doelsaldo te doen, maar gescoord werd er in het resterende halfuur niet meer.

De overwinning in dit onderlinge treffen met AFC zorgt ervoor dat De Treffers de vijfde plek van de Amsterdammers overneemt. Beide ploegen hebben nu 20 punten uit 12 wedstrijden, maar De Treffers heeft een beter doelsaldo. Door de overwinning van Achilles ’29 op FC Lienden heeft De Treffers nu nog maar een kleine achterstand op de top 3. Twee maanden gelden waren de Groesbekers nog hekkensluiter in de topklasse.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

De Treffers 3-0 AFC

Scoreverloop:
doelpunt 14′ Jean Black (1-0)
doelpunt 23′ Jean Black (2-0)
doelpunt 57′ Jasper Zuidwijk (3-0)

Stadion: Sportpark Zuid, Groesbeek

DeGroesbeek.nl

Met dank aan Jan Peters voor de foto`s!Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Leuk proficiat 🙂

Sjonnie

Knap dit. Gefeliciteerd Zuid!

wijnboer

jammer

stom

Wijnboer wijnboer wat ben je weer stout 🙂

treffersfan b

Treffers klasse gespeeld! Proficiat!
En wijnboer je bent weer zielig!!

Schijt_kat

De Treffers is aan een hele mooie serie bezig en zullen gewoon bij de top 3 komen volgende week tegen HBS kunnen ze het laten zien

mijn naam is jaap

wijnboer wat ben je zielig
ga jij je zure druiven plukken
klasse mannen van zuid
en jullie ook van de heikant
en ja die 1e die is niet wies wijnboertje

wpDiscuz