Achilles ’29 zegeviert tegen FC Lienden

Achilles ’29 mag zich na zondagmiddag weer koploper in de zondagtopklasse noemen. De mannen van trainer Jan van Deinsen versloegen in Lienden de lokale FC met 0-1 en hebben nu evenveel punten als WKE, dat zaterdagavond won en daarmee even koploper werd.

De algeheel amateurkampioen liet direct in het begin van de wedstrijd zien dat het voor de volle drie punten naar Lienden is gekomen. Binnen enkele minuten had de uitploeg al bijna een handvol grote mogelijkheden grekegen om op voorsprong te komen. De witzwarte storm ging hierna liggen waardoor er een gelijkopgaande strijd volgde. Achilles ’29 had wel het betere van het spel en wist dit na 20 minuten in doelpunten uit de drukken toen Daan Paau de bal middels een schuiver in het doel kreeg. Enkele minuten later ontsnapte FC Lienden aan een grotere achterstand omdat Achilles ’29-speler Dominique Scholten zijn schot nét naast het doel zag vliegen.

FC Lienden ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker en wist Achilles ’29 bij vlagen goed onder druk te zetten. De thuisploeg werd steeds gevaarlijker en Achilles ’29 moest wat zeilen bijzetten om geen tegentreffer te incasseren. De ploeg wist het offensief van FC Lienden, hoewel niet erg gevaarlijk, te neutraliseren en bleef daarmee overeind waardoor de drie punten mee naar Groesbeek gingen.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

FC Lienden 0-1 Achilles ’29

Scoreverloop:
doelpunt 22′ Daan Paau (0-1)

Stadion: Sportpark de Abdijhof, Lienden

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat jongens 🙂

wijnboer

dit is de kampioen hulde voor speler, bestuur en supporters dit zijn ze KAMPIOEN!!!!!!

wijnboer

ps voor de mensen wie een rood duimpje geven geen probleem je hoeft niet jaloers te zijn voor deze topclub!!!

servie

wijnboer jij bent geen voetbalfan,
maar een ontzettende puber.
ik ben een fan van voetbal maar IK doe normaal en reageer normaal.
ben blij als alle clubs uit groesbeek gewonnen hebben.
maar jouw reacties zijn ronduit kindelijk puberaal
sorie voetbalfans dit moest ik ff kwijt.
achilles succes

stekkenberger

wijnboer Ik ben niet jaloers op Achilles . Ik gun ze het van harte. Dat duimpje krijg jij van iedereen die schijtziek van jou word.

Insider

Wijnboer vd boersteeg, volgende keer reageren als je nuchter bent. Niet na een fles wijn of krat bier

Gijs

@servie. Wijnboer mag dan een puber, kinderachtig en dronken zijn. Jouw taalgebruik en spelling is, wat niveau betreft, niet veel beter.

Klaas

@Gijs,

Dan lees de berichtjes van Wijnboer nog maar eens na, daar zitten ook wat foutjes in.. Triest om zo weer te reageren hoor, lik je zondag Wijnboer’s kont ook op de tribune?

Schijt_kat

Achilles was de 1e helft een stuk beter en had een goaltje meer moeten maken lienden was niet bij machte om te scoren al met al de punten weer binnen.

wpDiscuz