Germania verliest opnieuw

Germania heeft zaterdagavond opnieuw verloren. In Enschede werd het 2-0 voor de thuisploeg. Deze stand was met de rust al bereikt. In de tweede helft werd de wedstrijd tien minuten onderbroken. Er ontstond tumult toen Twan Arnts de wedstrijd werd uitgeschopt en de veroorzaker direct rood ontving.

Rik van de Langenberg, Thom Jochoms, Rick Hubers en Kai Tassenaar zagen vanaf de kant dat Germania goed begon. In de eerste minuut stuurde Maarten Smits Twan Arnts de diepte in. De snelle spits verscheen oog in oog met de doelman van SC Enschede maar schoot tegen hem op. Even later verscheen Derek de Bruijn in scoringspositie maar zag zijn schot naast gaan. Na een klein kwartier spelen gaven de gastheren het eerste waarschuwingsschot af. Een schot van afstand ging via onderkant lat het veld weer in. Even later was het Boy van de Beek die aan de andere kant tegen de lat schoot. In de 28e minuut werd de ziekenboeg bij Germania nog voller omdat Patrick van Leeuwe geblesseerd het veld moest verlaten. Na ruim een half uur kwam SC Enschede op voorsprong. De verdedigers van Germania legde Faroek Saadi weinig in de weg zodat hij van dichtbij Niels Kornelis kansloos liet; 1-0. Ditzelfde gebeurde op slag van rust, nu was het Ricardo van Eiken die simpel scoorde; 2-0.

Na rust ging Germania weer voortvarend van start. Nu zette men wel druk naar voren en won men meestal de duels. Na een kwartier werd Twan Arnts uit de wedstrijd geschopt. Thom Strijland kon met direct rood gaan douchen. Door het tumult dat hierdoor ontstond vond de matig leidende scheidsrechter Van der Vrande uit Beuningen het nodig om een afkoelingsperiode in te gelasten. Tegen tien mensen bleef Germania hierna wel de wedstrijd bepalen maar de echte overtuiging ontbrak om het de thuisploeg echt moeilijk te maken. De ploeg van trainer Theo Vonk beperkte zich tot verdedigen en loerde op de counter. Dit werd tweemaal gevaarlijk maar Niels Kornelis voorkwam een grotere nederlaag. Ook de Germanen konden voorin geen potten meer breken. Hierdoor werd de zaterdagavondwedstrijd geen succes.

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Kom op germania

Jammer 🙁

wpDiscuz