Achilles ’29 ten onder tegen angstgegner Haaglandia

Onder toeziend oog van Michael van Praag heeft koploper Achilles ’29 zondag geen potten kunnen breken tegen Haaglandia. Op sportpark de Heikant in Groesbeek won angstgegner Haaglandia met 0-1.

Achilles ’29 begon de eerste minuten van de wedstrijd sterker dan de ploeg uit Rijswijk. Dit leverde enige kansjes op en Haaglandia had de eerste tien minuten nodig om wat meer grip op het duel te krijgen. In die periode zag Daan Paau een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd worden. Grote kansen bleven lang in het eerste bedrijf uit. Vlak voor de rust kreeg Paau opnieuw de mogelijkheid om de openingstreffer te scoren, maar hij kwam net te kort.

Ook na de thee was de wedstrijd verre van hoogstaand te noemen. Het spel ging wat op en neer, maar veel hoogtepunten waren er in het eerste gedeelte van de tweede helft niet te zien. Beide ploegen speelden niet overtuigend. Na één uur spelen was Thijs Hendriks slordig in de afwerking waardoor de brilstand nog steeds op het bord bleef staan. Ook Paau had een kwartier voor tijd het vizier niet op scherp staan en zag zijn schot over het doel gaan.

Het doelpunt viel in de slotfase aan de andere kant. Samet Gorer was, met een goed afstandsschot, de gevierde man aan Haaglandia-zijde. De Rijswijkers lijken patent te hebben op de 0-1 uitslag in Groesbeek. Het is de derde maal (10 oktober 2010, 20 november 2011, 11 november 2012) op rij dat Haaglandia met deze cijfers van Achilles ’29 wint.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

Achilles ’29 0-1 Haaglandia

Scoreverloop:
doelpunt 81′ Samet Gorer (0-1)

Stadion: Sportpark de Heikant, Groesbeek

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer 🙁

Neutraal

Terecht verloren. Geen kansen afgedwongen en de ca 10 vrije trappen niet benut. Volgende week beter.

De Kuier

1 punt was óók mooi geweest! En verdient. Maar met een zondagsschot ,wel een schone, géén punten. Jammer.

stom

Jammer volgende keer beter 🙂

Lookkoek

Het was niet best vandaag, teveel spelers haalden hun normale niveau niet. Het zal de komende weken duidelijk beter moeten om niet meer schade op te lopen. Nog vijf wedstrijden te gaan voor de winterstop aanbreekt. Ondanks de naderende kou, mouwen opstropen en er vol voor gaan.

blaag

jammer jongens volgende keer beter.
mooie en terechte reacties hier.
(valt wel op als er een bepaald figuur niet reageerd).
volgende week winnen we weer met prachtig voetbal.

mijn naam is jaap

WIJNBOERTJE GEEN BERICHTJE
STIL AAN DE OVERKANT

Faam
Achilles niet in beste doen. Jammer dat de eerste helft als verloren kon worden beschouwd. Veel spelers niet in goede doen. Spelers als Freek Thoonen en Tim Verhoeven speelden beneden hun niveau. Aanvoerder Smits was ver onder zijn niveau en heeft dat dit seizoen nog niet laten zien. Kan het team niet omhoog trekken. Hendriks zeer gedreven maar kon het niet alleen. Jammer van zijn kans. Maar blijf zeer tevreden over hem. Hij leek als enige te willen winnen. 2e helft wel een beter Achilles gezien. Er werden veel meer duels gewonnen wat mede te danken was aan Tim Konings… Lees meer »
wpDiscuz