Achilles ’29 met ruime cijfers langs HSC ’21

Achilles ’29 heeft zondagmiddag de bittere nasmaak van de nederlaag van vorige week weggespoeld. De witzwarten versloegen in Haaksbergen HSC ’21 met 0-4 en blijven daarmee koploper in de zondagtopklasse. Concurrent WKE maakte ook geen fout.

HSC ’21 kwam sterker uit de startblokken en speelde agressiever dan de gasten uit Groesbeek. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Achilles ’29 wat meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde na een halfuur spelen in een voorsprong door een treffer van Daan Paau. Hij scoorde in de rebound. Tot op dat moment was de uitploeg nog niet écht gevaarlijk geweest.

Direct na rust verdubbelde Freek Thoone de Groesbeekse voorsprong. HSC-speler Mirko Weustink schoot de bal even daarvoor nog op de paal. Tien minuten later kopte Daniel van Straaten uit een corner van Dominique Scholten de 0-3 binnen. HSC ’21 probeerde het nog wel, maar bij Achilles ’29 liep het een stuk soepeler dan in de eerste helft. De ploeg van trainer Jan van Deinsen schroefde de score na 70 minuten via de net ingevallen Ivo Rigter op naar 0-4.

HSC ’21 0-4 Achilles ’29

Scoreverloop:
doelpunt 29′ Daan Paau (0-1)
doelpunt 47′ Freek Thoone (0-2)
doelpunt 57′ Daniel van Straaten (0-3)
doelpunt 70′ Ivo Rigter (0-4)

Stadion: Sportpark Groot Scholtenhagen, Haaksbergen

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

schitterend 3 punten mee naar de Heikant

Schijt_kat

Terecht! Man van de wedstrijd Barry Ditewig!

wpDiscuz