De Treffers wint bij Gemert, WKE onderuit

De Treffers heeft zaterdagavond de druk op de subtop wat opgevoerd door Gemert te verslaan. De Groesbekers boekten een klinkende 0-3 zege.

Santiago Macedo opende na iets meer dan een kwartier spelen de score. Gemert had op dat moment zelf al goede mogelijkheden gehad om op voorsprong te komen. De Treffers-speler Bernard Hofstede verzaakte na een halfuur spelen de 0-2 op het scorebord te zetten.

Het duurde tot aan de 60e minuut voordat het publiek het tweede doelpunt van de wedstrijd zag. Ditmaal had Hofstede het vizier wél op scherp staan. Tien minuten voor tijd tekende diezelfde Hofstede de 0-3 aan. De wedstrijd was op dat moment al gelopen waardoor De Treffers de drie punten mee naar “Zuid” neemt.

De Treffers heeft de laatste tien duels maarliefst zevenmaal gewonnen. Tweemaal werd er gelijkgespeeld en HBS zette enkele weken geleden een streep door een mooie reeks van de roodzwarten. Zondagmiddag komt Achilles ’29 in actie, tegen Sneek. De algeheel amateurkampioen zag WKE zaterdagavond met 4-5 onderuit gaan tegen Haaglandia en kan daardoor bij winst weer uitlopen op de ploeg uit Emmen. Achilles ’29 heeft ook nog één wedstrijd tegoed.

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Proficiat 🙂

Gijs

Netjes! Goede prestatie!

willy

prima uitslag, Gefeliciteerd.

Peter

Toppers!

Jupiler League

Stom,Gijs,Willy,Peter

lekker amateur blijven,zei je voorzitter afgelopen vrijdag in VI dus………

Hoe kan je blij zijn terwijl je geen eens wil promoveren haha hahha

wpDiscuz