Achilles ’29 walst over SWZ Sneek heen

Achilles ’29 heeft zondagmiddag een simpele overwinning geboekt. De Groesbeekse topklasser had geen kind aan hekkensluiter Sneek Wit Zwart (SWZ): 6-0.

De score werd in de 20e minuut door Daan Paau geopend. Dominique Scholten verdubbelde een kwartier later de Groesbeekse voorsprong. Na rust liep Achilles ’29 eenvoudig uit op SWZ Sneek. Daniel van Straaten scoorde nét na de thee de 3-0 waardoor de wedstrijd definitief was beslist. De thuisploeg deed via Thijs Hendriks (2x) en nogmaals Paau wat aan het doelsaldo.

De overwinning van de koploper van de zondagtopklasse was belangrijk, omdat de ploeg van trainer Jan van Deinsen concurrent WKE zaterdagavond in een doelpuntrijk duel zag verliezen: 4-5. Achilles ’29 heeft nu een voorsprong van drie punten op de ploeg uit Emmen en nog één wedstrijd tegoed.

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Gaat goed daar proficiat 🙂

stom

En nou de punten vasthouden!!!

Lookkoek

Een gemakkelijke overwinning op een sportieve tegenstander die echter te kort schiet voor de topklasse. Mooi de aandacht voor de strijd tegen kanker die € 900,– opleverde. Nog drie wedstrijden tot aan de winterstop waaronder twee lastige verre uit. Dan maar eens kijken hoe we erbij staan.

Mark

Knap en indrukwekkend hoe twee spelers van het eerste elftal praten over de verschrikkelijke ziekte en tijd die zij hebben meegemaakt of nog meemaken! Ik denk dat voetbal op zo’n moment slechts bijzaak is! Respect Ivo en Barry!

Gijs

Hoe kan iemand op hetgeen wat Mark schrijft een negatief duimpje geven. Onfatsoenlijk en respectloos

Tjonge

Blokkeren voor het leven die op Marks reactie een rood duimpje heeft aangeklikt. Respectloos, wacht maar tot een dierbare deze verschrikkelijke ziekte heeft!

treffersfan b

Inderdaad een negatief duimpje ik vind het echt respectloos, want als je zoiets iets meemaakt is voetbal echt maar maar bijzaak.
Achilles proficiat!

Lookkoek

@Gijs
De hersenlozen die negatieve duimpjes geven, het is een afspiegeling van hoe onze maatschappij in elkaar steekt. De hoop dat deze lieden ooit de geest en dus verstand krijgen is een illusie. De meerderheid begrijpt het gelukkig wel. Er was respect en dames die met de bus inzamelden, bedankt.

wpDiscuz