Achilles ’29 blijft koploper na winst op Chabab

Achilles ’29 heeft zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de zondagtopklasse. De Groesbekers wonnen met 2-1 van Chabab en zagen concurrent WKE opnieuw puntverlies lijden: 3-3 tegen HBS.

Laagvlieger Chabab hield lang stand tegen de algeheel amateurkampioen van Nederland. Pas na 72 minuten kwam Achilles ’29 op voorsprong door een eigen doelpunt van de Chabab-doelman. De wedstrijd lag hierna tijdelijk stil vanwege een blessure bij de grensrechter. De wedstrijd werd een kwartier later hervat en in de slotfase werd de wedstrijd door Thijs Hendriks beslist: de aanvaller kopte na 88 minuten de 2-0 binnen.

Chabab deed in blessuretijd nog wat terug, maar de drie punten bleven op de Heikant. Achilles ’29 staat nu vijf punten voor op WKE, dat gelijkspeelde tegen HBS. De Groesbeekse equipe heeft óók nog één wedstrijd tegoed. De Treffers kwam zondag niet in actie. De uitwedstrijd tegen Hollandia werd afgelast.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harmen

Niet D.Scholten scoorde maar de keeper van Chabab scoorde.
Hij sloeg de bal in eigen doel.

De Kuier

5 punten los en nog 1 pot inhalen. Mooi op koers.

Proficiat 🙂

Rogier

Op naar het kampioenschap! Forza Achilles! Goed werk Van Deinzen. Niet gedacht.

Zou wel graag Lanting weer in de basis zien. Belangrijk wederom.

Hendriks weer op koers!

wpDiscuz