Rood Wit geeft DVOL pak slaag

Rood Wit heeft zondagmiddag opnieuw haar klasse bewezen in de derde klasse D. De ploeg uit Breedeweg won in Lent overtuigend van DVOL: 0-5.

Al na acht minuten opende Bob Stevens de score. Hierna kreeg de uitploeg diverse kansen om de wedstrijd al voor rust te beslissen, maar het bleef in de eerste helft slechts bij dit ene doelpunt. Na rust kwam de machine van Rood Wit op gang en liep de koploper uit op DVOL. Hafid Sarkouke kopte na 58 minuten de bal in het doel, maar deed volgens de scheidsrechter “een Maradona” en de arbiter toonde Sarkouke de gele prent. Twee minuten later was het echter wél raak door opnieuw een doelpunt van Stevens.

Hoewel DVOL op zoek was naar de aansluitingstreffer en kleine kansen hiertoe kreeg was het wederom Stevens die na 80 minuten zijn derde doelpunt van de middag scoorde. Niels Ceelen maakte er niet veel later 0-4 van. Een eigen doelpunt zorgde na 88 minuten dat de 0-5 eindstand op het bord kwam te staan.

Rood Wit heeft nu 10 van haar 12 wedstrijden gewonnen. De overige twee wedstrijden werden gelijkgespeeld. Concurrent Quick 1888 is vooralsnog de enige ploeg die het de roodwitten nog lastig kan maken. De nummer drie, Groesbeekse Boys, ging zondag met 5-1 onderuit tegen WAVV en heeft nu acht punten achterstand op aartsrivaal Rood Wit.

DeGroesbeek.nl, website Rood Wit

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harry

En dat na een fantastisch feest het kan nie op

Proficiat 🙂

wpDiscuz