“Groesbeekse Boys tegen zinloos geweld”

In verband met de afschuwelijke mishandeling, met de dood tot gevolg, van Richard Nieuwenhuizen in Almere wordt er komend weekend niet gevoetbald in het amateurvoetbal. Ondanks dat er niet wordt gevoetbald wordt er wel gestart met de voetbalplaatjesactie. Gezien de gebeurtenissen zal de start zal in het teken staan van “Groesbeekse Boys tegen zinloos geweld”.

Het programma voor zondag is nu als volgt:

11.45 uur: Start gezamenlijke training selectie Groesbeekse Boys en pupillen Groesbeekse Boys.
13.00 uur: Presentatie en overhandiging eerste voetbalplaatjesboek.

Vanaf 12.30 uur staat de soep klaar voor de aanwezigen waarbij er een broodje knak voor de kinderen is.

Alle voetballers, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze presentatie aanwezig te zijn, maar zeer zeker ook om samen stil te staan bij het tegengaan van zinloos geweld op de voetbalvelden.

Groesbeekse Boys ontmoet u graag op zondag 9 december bij het sportpark van de ploeg uit Breedeweg. Het bestuur geeft in een persbericht ook aan begrip te hebben voor de keuze van de KNVB.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harry

Het zou al mooi zijn om die schreeuwers van jullie tribune te halen .?…wat die dames daar roepen kan echt niet .ik ben voor geen een club in groesbeek maar ik herinner mij de wedstrijd de boys roodwit bestuur op de tribune niemand die wat tegen bepalende mensen durfden te zeggen Leuk dat jullie actie ondernemen maar kijk eerst in jullie eigen keuken rond en durf die mensen ook aan te spreken, ik wens jullie een leuke zaterdag en ook ik neem de plaatjes van de boys mee.

groesbeker

Ja daar heeft Harry gelijk in

Lookkoek

Op sportpark de Heikant is het hele weekend niets te doen zo lees ik op de site van Achilles’29. Bezinning is noodzakelijk en dat kan natuurlijk op meerdere manieren.

Sjonnie

Dat vind ik geen juiste beslissing, al snap ik de gedachte erachter wel. De knvb had toch aangegeven dat je juist iets met leden moet ondernemen dit weekend om er even bij stil te staan?

Harry

Je kunt natuurlijk met een plaatjes actie komen met onder de mom boys tegen geweld en toch de bier kranen en koffie verpatsen om zo maar toch weer aan centjes te komen. Ze menen dat de rest van groesbeek gek is zeker leuk geprobeerd maar hier trapt natuurlijk niemand in ?

Joop

@Harry
Sommige mensen zien overal iets negatiefs in. De hele zondag was al georganiseerd. Is nu aangepast. Selectiespelers zullen samen met pupillen trainen. Als dit goed opgezet wordt is dit goed voor de pupillen en voor selectiespelers! Dit heeft wel degelijk met respect te maken.
Opmerkingen over bierkranen etc hebben met gebrek aan respect te maken! Er zijn te veel mensen die schreeuwen zonder na te denken… Jammer!

Gijs

Mensen iedere club doet wat hij of zij vindt passen bij deze vreselijke situatie. Van beide kanten begrijpelijk en respect.

Harry

Joop zitten de bierkranen dan dicht met de pupillen erbij ?ik denk het niet is al geen goed voorbeeld. Lekker muziekje erop biertje erbij dat noem jij respect doe de winst van deze middag naar een goed doel tegen zinloos geweldenaar laten we het hier toch niet over respect hebben !?wees blij met de omzet daar gaat het toch over geld geld. Jammer joop

Joop

Harry ik heb geen idee of de bierkranen open zijn. Weet wel dat er voor iedereen die er is Soep en broodjes zijn. Gratis… Dus de winst zal wel meevallen. Overins hebben alle clubs waar een fotoboek gemaakt is dit gepresenteerd. De boys doet hier niets anders. Ze combineren het nu alleen met het stilstaan bij deze belachelijke daad. Ik vind het een goede gedachte.
Voordat je nu gaat roepen dat ik voor eigen parochie preek, ik heb niets met de boys te maken.

joop en harry twee voorbeelden voor respect.

wpDiscuz