De Treffers ronde verder, Rood Wit uitgeschakeld

De Treffers heeft zich zaterdagavond ten koste van tweedeklasser Heino geplaatst voor de laatste 32 van de KNVB-districtsbeker Oost. De Groesbeekse topklasser won met 2-4. Rood Wit werd door eersteklasser Go Ahead Kampen uitgeschakeld: 4-1. Beide Groesbeekse ploegen moesten aan de bak omdat zij voor een tussenronde zijn ingeloot.

De Treffers kwam binnen tien minuten op voorsprong, maar keek vlak voor rust tegen een 2-1 achterstand aan. Nog voordat beide ploegen aan de thee gingen trok de uitploeg de stand echter weer gelijk. Na rust kwam De Treffers op voorsprong en kreeg Heino enkele kansen om de gelijkmaker aan te tekenen. De thuisploeg faalde in de afwerking waardoor de Groesbekers in blessuretijd de wedstrijd in het slot gooiden: 2-4.

Rood Wit was zaterdagavond kansloos tegen Go Ahead Kampen. Bij rust stond het 1-0, al had de voorsprong voor de thuisploeg groter moeten zijn. Rood Wit kwam na rust onverwacht op gelijke hoogte, maar niet veel later stelde Go Ahead weer orde op zaken. In de laatste tien minuten van de wedstrijd liepen de rood-gelen uit naar 4-1.

Achilles ’29 en Germania plaatsten zich eerder al voor de laatste 32, zij hoefden geen tussenronde te spelen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on De Treffers ronde verder, Rood Wit uitgeschakeld

Reageren is niet toegestaan.