Makaay en SJN uit elkaar

v.v. SJN en trainer Erik Makaay gaan per direct in goed overleg uit elkaar. In de spelersgroep zou er ontevredenheid zijn over de werkwijze van de voormalig doelman van De Treffers.


Makaay hier nog in dienst van De Treffers. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Makaay wordt nu opgevolgd door de ervaren Theo Lucius die voorheen uitkwam als prof voor onder andere PSV en Feyenoord. In de zomer van 2012 is Lucius begonnen bij de A-jeugd van SJN.

Het doel van de Nijmeegse ploeg is om met Lucius en Baki Ozbay (voorzitter, red.) te promoveren naar de vierde klasse. In de 5e klasse F staat de club op dit moment achtste met 12 punten uit tien wedstrijden. De groenwitten degradeerden vorig seizoen uit de vierde klasse.

Makaay begon vroeg in 2012 als speler/trainer bij SJN en besloot in oktober definitief te stoppen met keepen, dit vanwege een blessure. Hij is in Groesbeek bekend als de oud-doelman van De Treffers. Daar keepte Makaay negen seizoenen lang en won hij meerdere hoofdklassetitels.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier

Lucius moet zijn vuurwerk toch ergens kwijt? Of denken ze daar dit jaar kampioen mee te worden.?

wpDiscuz