Geweldig nieuwjaarsfeest Germania

Het traditionele Nieuwjaarsfeest met daaraan gekoppeld de huldiging van de Jubilarissen is wederom een groot succes geworden.


De Jubilarissen

Voordat deze volhouders werden gehuldigd, stonden er twee wedstrijden op het programma.

Op het hoofdveld trad het bestuur, versterkt met leiders en mensen uit de technische staf, aan tegen een team dat was samengesteld uit genomineerden voor het “Beste Germania elftal ooit”, dat vorig jaar tijdens de jubileumweek werd bekendgemaakt. Zo werden oude herinneringen weer eens opgehaald vooral ook omdat een aantal niet spelende genomineerden de moeite hadden genomen aanwezig te zijn.

Over de wedstrijd valt te vertellen dat het een 3-3 eindstand werd, niet in het minst door een nogal partijdige scheidsrechter. Zelf bestuurslid, dus naar wie zijn sympathie uitging, was al van te voren duidelijk. Vooral de gegeven penalty vlak voor tijd, wekte nogal enige bevreemding bij het team van genomineerden. De andere wedstrijd op het kunstgras werd gespeeld door een combinatie van de Alte Herren en de veteranen tegen de Blauwe Walm, de bromfietsclub met een hoog “Stekkenberg gehalte”. Onder leiding van Ron van Tent werd het een sportieve wedstrijd die door de Germania combinatie werd gewonnen met 2-0.

Na de wedstrijd was het een gezellig komen en gaan van Germania leden die elkaar het beste wensten voor dit nieuwe jaar, het werd één groot feest van herkenning en bijkletsen. Oude herinneringen werden opgehaald totdat de tijd was aangebroken om de Germania jubilarissen te huldigen. Dat waren deze keer de volgende leden: 25 jaar lid: Arno Eeren, Tonnie Eykhout en Maikel Thijssen, 40 jaar lid: Joop Hendriks en Ronald Sillessen, 50 jaar lid: Tonnie Peters, Henk Rutten, Toon Verbeet, Wim Vissers en Gerrit Zwitserloot, 60 jaar lid: Henk Gerrits.

Voorzitter Willie Verbeet had voor elke jubilaris een persoonlijk woordje en voor de echtgenotes een bloemetje.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Geweldig nieuwjaarsfeest Germania

Reageren is niet toegestaan.