Opnieuw geslaagde dropping Germania

De organisatie van de dropping weet ons elk jaar weer opnieuw te verrassen.


Foto van de avond bij Germania.

Ook de aflevering in het nog prille jaar 2013 was weer een groot succes. Met als thema ‘Televisie’ werd de eerste groep rond de klok van 16.30 uur gedropt nabij Heumensoord. Hierna werden er nog 23 groepen met legervoertuigen naar het militair terrein vervoerd zodat er uiteindelijk circa 250 deelnemers in de bossen aan het speuren waren.

Van hieruit moest men via allerlei verharde en onverharde wegen weer bij het clubhuis van Germania terecht zien te komen. Bij vertrek had men vragenlijsten meegekregen die allemaal over televisie- programma’s, quizzen of spellen en presentatoren gingen. Tijdens de tocht moest men ook nog bij een zevental posten opdrachten uitvoeren.

Bij de eerste post had men de ‘mysterie guest’ in een heus ‘Loeki de Leeuw’ pak verstopt . Bij het zweefvliegveld kreeg men een heuse presentatie te zien die uitsluitend over James Bond films ging. Uiteraard moest men hier de nodige vragen over beantwoorden. Bij de andere posten ging het over ‘de lopende band van Een van de Acht’ en aloude televisiespellen. Ook het aloude ‘marmottenspel’ was aanwezig. Alleen nu waren het niet de beestjes die de juiste gaten in moesten lopen maar de deelnemers geblinddoekt op een heuse skippybal.

Het laatste spel was op sportpark Noord. Op het hoofdveld had men prachtig de kaart van Nederland gemaakt. Met kazen moest men de juiste plaats in Nederland aanwijzen een onderdeel van ‘ik hou van Holland’.

Uiteraard was men onderweg niet de inwendige mens vergeten zodat zowel de dorst als de honger gestild werd. In de vroege uurtjes bleek de strijd uiteindelijk gegaan te zijn tussen de groepen van de dames en de heren van de veteranen. Tot opluchting van de mannen hadden zij uiteindelijk aan het langste einde getrokken en mochten de aflevering in 2013 op hun naam schrijven.

Hulde aan de gehele organisatie van de dropping die er wederom in geslaagd zijn er een geweldige happening van te maken.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Zoals altijd.

wpDiscuz