Trainer Willie Willems blijft bij Germania

Germania en Willie Willems hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis voor het seizoen 2013-2014. Dit heeft de club dinsdagmiddag laten weten. Beide partijen waren het vrij snel eens over het nieuwe contract want men is zeer tevreden met elkaar.

Germania heeft een jong talentvol team staan dat rustig in opbouw is voor nog een stapje hogerop. De jonge ploeg kan het uitstekend vinden met deze ervaren oefenmeester. Dat betekent dus dat Germania voor het vierde seizoen onder leiding van Willems zal staan. Hieruit wordt des te meer duidelijk dat de coach en de technische commissie volledig op één lijn zitten.

De spelers die bij Germania zijn komen spelen worden stuk voor stuk beter. Men maakt in relatief korte tijd veel progressie. Dat dit te maken heeft met de duidelijke visie van de coach en de manier van trainen is duidelijk. Ook de samenwerking met de technische commissie is uitstekend, reden dan ook voor beide partijen geen seconde te twijfelen over het vervolgen van het ingezette traject.

Germania staat op dit moment zesde in de eerste klasse E. De ploeg pakte 16 punten uit 12 wedstrijden.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Frenkie

Prima trainer voor Germania.

wpDiscuz