Achilles ’29 wint van AFC, De Treffers onderuit

Achilles ’29 heeft het eerste competitieduel van het nieuwe jaar winnend afgesloten. In Groesbeek wonnen de mannen van trainer Jan van Deinsen met 2-0 van AFC. Dorpsgenoot De Treffers ging tegen Haaglandia met 2-1 ten onder.

De voorsprong van Achilles ’29 op concurrent WKE blijft door de winst van zondagmiddag maarliefst acht punten. De Heikanters hebben ook nog een wedstrijd tegoed. De overwinning kwam zondag moeizaam tot stand. Het duurde tot aan de 88e minuut voordat de thuisploeg op voorsprong kwam; Thijs Hendriks schoot vanuit een vrije trap raak. In blessuretijd maakte Daan Paau er 2-0 van.

In Rijswijk had De Treffers moeite met Haaglandia. De uitploeg ging met een 0-1 voorsprong rusten. Doelpuntenmaker was clubtopscorer Jean Black, die deze week zijn contract bij de roodzwarten met twee jaar verlengde. Na rust boog Haaglandia de achterstand om in een 2-1 overwinning. De Treffers blijft ondanks de nederlaag in de middenmoot staan en heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld waardoor het nog steeds bij de subtop kan aansluiten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lookkoek

Het was geen prettig weer om te kijken maar de uitslag maakte alles goed. Vooral op basis van de kansen na rust een nuttige en verdiende overwinning voor Achilles.

Frenkie

Geen beste wedstrijd. Kan er niet meer van maken! Met een slimme aktie van good old Ivo. 3 punten noteren over en sluiten maar.

willy

de wedstrijd was net als het weer,maar Achilles had wel verdiend gewonnen.

Carnaval

Hoeveel punten staat Achilles nu voor op haar kleine broertje?

dree

Treffers speelden gistern als los zand.Het zelfde als in het begin van de competitie.Het leek wel of dat ze al allemaal bij getekend haddeen of met de carnaval bezig waren.Het was echt niet om aan te zien.Eerst maar carnaval vieren en dan kijken of ze de draad weer op kunnen pakken.
Alaaf allemaal

@ dree

Leuk onderwerp voor de optocht;

“We-j prubiere d’n draod op te pakke” 🙂

Ha carnaval, financieel staat dat kleine broertje 10 punten voor. haha

geld

@Wim: in Spakenburg stikken ze ook van het geld, maar dat dat niet altijd gelijk is aan winnen blijkt uit de standen…en daar gaat het toch eigenlijk om niet waar?

Geld daar moet ik je gelijk in geven.

wpDiscuz