[Foto’s] Groesbeekse topklassers lijden puntverlies

De Treffers en Achilles ’29 hebben zondagmiddag niet kunnen winnen. Achilles ’29 kwam tegen HBS niet verder dan een 1-1 gelijkspel en De Treffers ging op eigen veld onderuit tegen HSC ’21: 1-4.


Vanaf de stip kon De Treffers zondag nog iets terug doen. Foto en rechten: Jan Peters.

HBS – Achilles ’29

HBS pakte verdiend een punt tegen de koploper in de zondagtopklasse. De uitploeg kwam na twintig minuten via Daan Paau nog op voorsprong, maar HBS kwam voor rust weer op gelijke hoogte. Na rust vielen er, ondanks de nodige kansen, geen doelpunten meer. Het puntverlies van Achilles ’29 was geen probleem, omdat concurrent WKE van FC Chabab verloor. De Heikanters hebben nu een voorsprong van negen punten op de nieuwe nummer 2, FC Lienden. Ook WKE staat negen punten achter de Groesbekers, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld.

De Treffers – HSC ’21

De wedstrijd tussen De Treffers en HSC ’21 wordt nog steeds een klassieker genoemd. HSC ’21 was veel effectiever en kwam via Arjan Goorman en Appie Altunbas op een 0-2 voorsprong. De Treffers had tussen deze twee doelpunten en erna nog kansen op de gelijkmaker danwel aansluitingstreffer, maar de ploeg had de hele wedstrijd het vizier niet op scherp staan. Mirko Weustink tekende na rust de 0-3 aan en vanaf elfmeter kon Rick Verbeek namens de roodzwarten nog iets terug doen: 1-3. Erwin Nieuwboer bepaalde na 75 minuten de eindstand op 1-4. De Treffers staat na deze nederlaag nog achtste, maar heeft door de tweede nederlaag op rij slechts een voorsprong van vier punten op de nummer 13: AFC.


Met dank aan Jan Peters voor bovenstaande foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Kon wel janken :(. Maar doe het niet

ikke

Ben een treffersfan maar het was inderdaad om te janken!!
Zijn jullie toch mee bezig TREFFERS!!!

Harmen.

Ja het was om te janken. En met dit stelletje gaan ze volgend seizoen weer gewoon verder bouwen. Bouwen aan een team voor de hoofdklasse of de eerste klas. Echt niet om aan te zien.

Harry

Hopen dat de tegen standers volgend jaar een stuk minder zijn ! Ze hebben bijna allemaal bij getekend bij de treffers dus ik hou mijn hart vast voor volgend zeisoen . Maar hoop doet leven ,,,,,,,

dree

Zo wat was dat gisteren op zuid zeg. Een grote wanvertoning zeg helemaal niets.Ik had het al aangegeven daar in Den Haag dat het slecht was maar gisteren was het nog slechter.In plaats van het op de rit de krijgen zijn we van het spoor af gegaan.En dan de vraag moeten we met deze spelers groep en trainers en de stopdassen nog door volgend jaar.In 1 woord grote schande.Heren zo door gaan dan komen we er aan hoofdklasse!!!!Groeten dree

De Kuier

Weer een week dichter bij het kampioenschap.

wpDiscuz