DKV De Horst organiseert een Lente Fair

Dameskorfbalvereniging De Horst organiseert op 16 maart 2013 van 10:00 uur tot 14:00 uur een Lente Fair. De vereniging nodigt iedereen uit om tijdens dit event aanwezig te zijn.


Flyer. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Er zullen leuke activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Kinderen kunnen een ritje maken met paard en wagen, leuke prijsjes winnen met de loterij en rondsnuffelen op de rommelmarkt. Daarnaast kan men de toekomst laten voorspellen door een waarzegster, meedoen met een veiling waar leuke arrangementen worden geveild en ondertussen je auto laten wassen bij de plaatselijke carwash. Kortom, genoeg te doen voor een leuk middagje uit!

Dit event wordt georganiseerd omdat de korfbalvereniging dit jaar 50 jaar bestaat. Door deze Lente Fair kan er wat extra’s opgehaald worden voor de club zodat er een groot jubileumfeest gegeven kan worden. Naast een leuke middag uit help je dus ook de club.

De Lente Fair wordt op 16 maart gehouden op Sportpark De Horst en iedereen is van harte welkom.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo

Wat een leuk initiatief! Hopelijk lukt het de Horst om dit bedrag op te halen zodat ze een feest krijgen wat ze na 50 jaar wel verdienen. Ik zal mijn auto dan eens grondig laten wassen.
Succes! Theo.

servie

dan wacht ik nog ff met het wassen van mijn auto
mooi initiatief en ik gun het de dames wel.
mijn bijdrage hebben jullie.

de.nachtboswachter

hoop.dat de gemeenten jullie ook wat geldt. toe zegt goed initiatief.

ambtenaartje.

we zitte nie op enne goldt berg.

hans

het wel over de balk gooien.

psycholoogje.

de wereldt is groten als groesbeek.

Theo

Volgens mij kan ik lichtelijk concluderen dat “de nachtboswachter”, ”ambtenaartje” en “psycholoogje” door één iemand geschreven is (geldt, goldt en wereldt) :P. Theo

de.nachtboswachter

nou theo om complicaties te voorkomen.ik sluit een dialoog uit

the best

Theo,je bent een grinspoes bah

wpDiscuz