Nominatie voor De Treffers

De Treffers is genomineerd voor de campagne “Onze Scheids, Mijn Held”.


Op Zuid gaat men fluitend de toekomst tegemoet. Klik op het plaatje voor een groter formaat. Rechtenvrije foto.

De winnaar van deze campagne wordt op woensdag 6 maart bekend gemaakt. Naast De Treffers zijn ook RKDEO, sv Juliana ’31 en Beerse Boys als voetbalploegen genomineerd. Er zijn nog 7 andere genomineerden die, naast de eervolle titel, een prijs van 5.000 euro kunnen winnen.

Met de campagne “Onze Scheids, Mijn Held” wil men uitspreken wat elke sporter wel heeft, maar niet vaak uitspreekt: waardering voor scheidsrechters. Door de waardering voor de arbitrage uit te spreken, zorgen sporters en coaches ervoor dat de arbiters met plezier hun wedstrijden blijven leiden.

In totaal hebben 130 verenigingen hun verhaal ingestuurd waarvan er nu nog maar 4 over zijn. De winnaar wordt op 6 maart gekozen door een vakjury. Tot deze jury en ambassadeurs van de campagne behoren Michael van Praag, Mara Moberg, Jan Siemerink, Ruben Houkes, Kevin Blom, Minke Booij, Floris Evers, Daphne Koster en Maarten Westermann.

Het verhaal van De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl, Voetbal.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harry

Eindelijk weer eens wat goed nieuws van zuid ?

dree

da zal lang duren !!!!

dree kwal….

ikke

dree jij moet je bek houden!!!

knotje

Wij, bij sv De Treffers, willen alle spelers optimaal plezier laten beleven in sportiviteit.
Laten we eerst hier mee beginnen dan!

Harry

Aan de reacties van ikke en Wim te zien geloof ik daar niks van ,kijk hierboven wat er geschreven staat ?? Zieke mensen jammer voor jullie clubje ,,,knotje

the best

Dat heb je mooi gezegd harry.de treffers gaan nog kapot door hun eigen arrogantie

wpDiscuz