JVC Cuijk in slotfase langs Achilles ’29

De streekderby tussen Achilles ’29 en JVC Cuijk is zaterdagavond door de ploeg uit Cuijk gewonnen. Na 93 minuten stond er een 1-2 eindstand op het scorebord. Het is de derde nederlaag van het seizoen voor Achilles ’29.

De uitploeg opende na rust via Ahmed El Allachi de score. Achilles ’29 had op dat moment een man meer op het veld staan doordat Dennis Schouten vlak voor rust met tweemaal geel moest inrukken. Na een uur spelen mocht Freek Thoone vanaf elfmeter proberen de stand gelijk te trekken; hij werkte de bal in het Cuijkse doel: 1-1. Ver in blessuretijd werd Abdes Assouiki door zijn doelpunt de gevierde man bij de mannen van trainer Hans Kraay Jr.

Ondanks de nederlaag heeft Achilles ’29 nog een voorsprong van zes punten op WKE. De ploeg uit Emmen heeft echter 1 wedstrijd meer gespeeld. De andere concurrent is FC Lienden, dat morgen in actie komt en de achterstand op Achilles ’29 kan verkleinen naar zes punten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 29 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer 🙁

Schandalig

Schandalig! Wat is wanvertoning! Vooral van de trainer!

Hans
Je bedoeld van JVC natuurlijk en vergeet ook de scheidsrechter niet. Antivoetbal ten top van de kuukenaren maar ja, levert wel 3 punten op. Achilles was 5x beter en sterker maar je moet wel scoren om te winnen en dat lukte niet. JVC moet zich schamen om dit te laten zien in de Topklasse. Het was een flinke schoppartij van hun kant en een bewuste slag in het gezicht van Daan Paau die een gebroken neus heeft. Niet gezien door de arbitrage maar wel door menig toeschouwer. Nou ja, kan Kraay weer een overwinning op de koploper bijschrijven op z’n… Lees meer »
Kees

Slechte verliezer, Hans? JVC Cuijk heeft helft met man minder moeten spelen, als een echt team keihard gewerkt en uiteindelijk met tien een keer meer gescoord dan Achilles. Hoezo antivoetbal? En wie moet zich hier schamen?

Hans

Achilles zeker niet Kees. En als je mijn berichtje goed leest zie je dat ik een goede verliezer ben.
Antivoetbal omdat je met 10 man komt te staan na een domme overtreding? Schamen mag die verdediger die Paau bewust een gebroken neus slaat. Aan de wissel met van Raay was binnen 10 seconden te zien wat de bedoeling was want toen had hij z’n eerste tegenstander al neergelegd. JVC heeft inderdaad keihard gewerkt maar dan met de nadruk op hard!!

Kees

Ach, ach. Wat voelen ons weer benadeeld… Iedereen deugt niet, behalve Achilles.

Laten we wachten op de beelden maandag.
– Bal over de lijn?
– Terechte rode kaart (eerste was opstapeling?) ?
– Ellenbogen / Knieen / Vuisten ?
– Wat er gebeurde bij het laatste doelpunt.
– Penalty?

Kees

Je kunt ook je verlies nemen, de tegenstander feliciteren met de prima teamprestatie en overgaan tot de orde van de dag. Dat zou een echte kampioen sieren.

Hans

Als jouw beeld van een teamprestatie het vertoonde spel van JVC incl. de vele overtredingen en een vuistslag met gebroken neus tot gevolg hebbende dan heb je er wel verstand van ja???
En dan ons slechte verliezers noemen??
Wij nemen ons verlies wel hoor maar feliciteren met een wanvertoning doen we niet.Enne…kampioen worden we toch wel hoor!!Dan mag jij ons feliciteren.

Kees

Zuur hè, verliezen…

Kees

Van mij mag Achilles weer kampioen worden. Sympathieke club, goed team, prima trainer. Mooi dat wij 4 punten hebben gepakt tegen de aanstaande kampioen. Alvast gefeliciteerd!

Hans

Weet je wat het verschil is Kees?
Als Achilles vanavond datgene wat JVC deed had gedaan hadden we dat openlijk afgekeurd ondanks dat we dan gewonnen zouden hebben.
Dat siert een echte kampioen. Het ontkennen van het slaan en de vele overtredingen, het tijdrekken nog daargelaten, siert jou in dit geval helemaal niet.
Laat ik derhalve toepasselijk eindigen met een spreekwoord;
De appel valt niet ver van de Kraay!!

Kees

Haha… Leuk bedacht, HANS!

Bjorn Ceelen

Soms zit het tegen en soms zit het tegen , zondag er weer tegen . Grensrechter je zat er helemaal naast met je laatste beslissing , zelf de speler van jvc wist niet wat de bedoeling was en werd daardoor ook nog getrakteerd op een gele kaart door de scheidsrechter . Fijne zondag

Bjorn Ceelen

Ik bedoel soms zit het mee en soms zit het tegen …natuurlijk

Geer Schoonderwoerd
JVC was ook weer een ploeg die naar de Heikant komt om niet te verliezen en om het Achilles zo moeilijk mogelijk te maken. Op welke manier maakt dan niet uit. Het is bekend dat Achilles niets heeft met spierballenvoetbal.Voeg daarbij een scheidsrechter die veel misschien wel te veel dingen onbestraft liet en een grensrechter die de weg kwijt was. Allemaal dingen die de avond vervelend maken en geen punten opleveren. Om punten te krijgen moet je winnen en doelpunten maken. 1 meer dan je tegenstander. Juist dat laatste gaat Achilles niet gemakkelijk af. Er zijn te veel “net niet”… Lees meer »
De Kuier

Kees en Hans, bel elkaar ff op!! Waardeloos potje voetbal gezien. Toch weer een week dichter bij kampioenschap.

Frenkie

Het gaat om de punten,en die zijn deze keer niet voor Achilles is allemaal,toch niet zo moeilijk. Je hebt gelijk Bjorn soms zit het tegen. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen. Succes voor iedere Groesbeekse club.

ziekte en ergernis

Beste Harry Derks voorzitter Ach 29 en de Topklasse

JIJ maakt het voetbal kapot met:

tering te roepen tegen de scheidsrechter en kanker grensrechter aan tribune zijde en gegil om kaarten

Joh stop hiermee!!

Daarnaast 3 randdebielen (2 JVC een ander je broer!

Jan van Deinsen gaat nog, maar rest: zeuren zeuren

Je staat verdomme 9 punten voor man

FC Liende stopt ermee dus wat wil je!!!!

SCHAAM JE!!!

Eerst minuut stilte en daarna voor rotte vis arbitrale trio
uitschelden.
Was het nog maar rotte vis!!

Diep diep teleurgesteld

neus???

Speler Achilles 29 liep tegen verdediger op.

Niets aan de hand dus

Geeft hij zelf toe aan een verslaggever

wpDiscuz