De Treffers verliest in Sneek

De Treffers heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. Tegen hekkensluiter SWZ Sneek verloren de roodzwarten met 2-0. Het is de derde competitienederlaag op rij.

De eindstand stond al binnen twintig minuten op het scorebord. Na 12 minuten scoorde Erolind Derguti de openingstreffer en diezelfde Derguti verdubbelde vijf minuten later de voorsprong: 2-0. Na rust kwam SWZ Sneek goed weg toen een bal van De Treffers van de lijn werd gehaald. De Groesbeekse topklasser had hierna nog wel het betere van het spel, maar kwam niet meer tot scoren.

De Treffers staat na deze nederlaag op de achtste plek en begint de aansluiting met de subtop te verliezen. Het gat met de nummer 13 is slechts vier punten. Chabab, Gemert en Sneek volgen op respectievelijk zeven, negen en elf punten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Hm dit woord niets 🙁

henk

“samen met de Treffers, zakken we af naar de hoofdklas, wij zijn met ons clubpie door iedereen te verslaan ”
Triest daar op zuid. als jullie een vrije val willen maken kun je ook gaan bungee jumpen, misschien net zo makkelijk.

kom op zeg daar lopen toch voetballers rond met naam, maak er eens een team van of kies idd. voor een andere klasse.

Harmen.

Goed verwoord Henk.
Doorgaan met deze groep leid zeker tot een terugkeer naar de hoofdklasse.
Maar hier kiezen de beleidsbepalers zelf voor.
Dan hoeven ze niet meer rond te lopen als een hond met 7 lullen..
Investeer voor de toekomst en laat die toekomst wel zo hoog mogelijk zijn. Of nog verstandiger, probeer te ruilen met DVSG.
We zijn niet meer te stuiten op de weg naar het dal.
Neem een voorbeeld aan de werkwijze van Achilles. Dat is vooruit zien en toeslaan met het halen van goede spelers.
Maar ja, daar staat ook een goede organisatie met wijze mensen aan het roer.

De Kuier

Harmen, ook dan verlies je wel eens. Degradatie dat verwacht ik niet, maar t is wel weer een verloren seizoen.

Objectief
We zijn naar een bedenkelijk niveau afgezakt, er lopen teveel spelers Treffers onwaardig rond, en wat doet men! we verlengen gewoon de contracten met spelers die gewoon niet voldoende niveau/kwaliteit hebben om de club te brengen naar waar deze thuishoort bovenin de topklasse. En ok misschien is het verschil tussen de clubs onderling kleiner geworden, maar bijna ieder club is er op vooruit gegaan en wij zijn niet alleen stil blijven staan, we lopen inmiddels gewoon achter de feiten aan. Daarom wil ik nog wel zeggen dat ik groot respect heb voor de mensen van de heikant die hebben prima… Lees meer »
Harmen.
Reactie voor De Kuier en Objectief. Jullie zien de zaken echt goed. Dit seizoen is naar de kloten en ook het seizoen 2013/2014 is nu al mislukt. Deze selectie is gewoon niet goed genoeg om echt Topklasse waardig te mogen zijn. Met deze groep, begeleiding en technische commissie horen we gewoon thuis in de 2e of 3e klasse. Germania of Groesbeekse Boys en/of Rood Wit, jullie mogen je op gaan maken voor derbij’s tegen de voormalige grootmacht De Treffers. En dan zijn jullie zeer zeker niet kansloos. We mogen zo nog niet in de schaduw staan van Achilles29. Al doet… Lees meer »
dree

zo toch de verre reis gemaakt naar het noorden afgelopen zaterdag.Wij dachten naar een aantal nederlagen op rij de jongens hebben er wel zin in.Maar wat begonnen we slecht zeg slappe hap binnen 18 min met 2 nul achter.Daar na wel optie beter maar geen enkele zelvertrouwen een eftal en trainers als los zand aan elkaar.Ik had al geschreven een paar weken terug.Dat het niet goed zit.Maar op deze manier van inzet en uitsraling beleving ook bij de trainers maken we een goede kans om volgend jaar Hoofdklasse te voetballen.Heren Tc en bestuur grijp in!!!!!Gr Dree

insider

Nee hoor, hoofd TC blijft nog een jaartje zitten omdat meneer dan 35 jaar op het pluche zit. Dus zijn eigen belang gaat boven het clubbelang en dat terwijl er veel jonge engergieke mensen klaar staan om de boel weer op de rit te krijgen. Ik had respect voor deze man, maar dat zakt met de week. Weg met de profiteurs, leve de echte clubmensen!! Bestuur grijp in, want we vliegen er keihard uit!!

dree

Dat durven zie niet ingrijpen.Hadden ze dat al lang gedaan.Want TC en bestuur lopen samen hand in hand in de pas met elkaar. Op Naar de hoofdklasse met dit wanbeleid.Gr dree

Harry

Zet er twee Abraham poppen op de bank neer ,en je hebt meer uitstraling dan wat er nu zit ? Is toch belachelijk wat er nu zit bij ons clubje .word wakker treffers,

idd gaat het niet goed met de Treffers, elke club heeft weleens een mindere periode gehad. We komen er wel weer te boven!! Iedereen met een rood zwart hart vind dit verschrikkelijk hoor wat er met de Treffers gebeurt. Maar we blijven ons club steunen in goede en slechte tijden, alleen jammer dat andere mensen zo reageren en niet meer komen kijken als het even wat minder gaat. Ik zelf ga naar elke thuis- en uitwedstrijd, omdat deze club gewoon in mn hart zit en daar gaat het toch om?!

Gradus

Juist wanneer het eens wat minder goed gaat met je club moet je er achter gaan staan. Suporter zijn in goede tijden is niet zo moeilijk!! Juist nu moet je tonen uit welk hout je bent gesneden. Geef beleidsbepalers de gelegenheid hun werk te doen. Iets opbouwen kost tijd en in het voetbal punten. Jammer maar dat is nou eenmaal zo. Met de HOERA stemming als het goed gaat en dat schelden bij mindere prestatie’s leer je pas de “echte” suporter kennen.Jullie zijn het woord CLUBLIEFDE niet waardig!!

@gradus
Waar baseer jij op dat de mensen die hier boven staan geen echte clubmensen zijn?? Heel veel echte clubmensen zien van dichtbij dat er niets opgebouwd wordt in het technisch beleid. Er is de laatste jaren al veel kapot gemaakt en als we zo door gaan gaan glijden we verder af. Dit moet een halt toegeroepen worden! Heel veel zaken lopen goed bij De Treffers. Jeugdbeleid, sponsoring draaien geweldig. Zonde dat de TC hier niet bij aan kan pikken. Als een afdeling bij een bedrijf niet goed functioneert dan neemt een directie (bestuur) toch altijd passende maatregelen. Het blijft erg… Lees meer »

Zoalser hier gepraat word, lijkt het alsof iedereen tegen de Treffers is. Je hoort je clubbie te steunen en niet af te kraken. Jij zelf kunt hier nietsaan doen dan je club te steunen. Laat ze binnen de club eraan werken, want ze luisteren toch niet naar de supporters!

germaan zei

het volgende seizoen germania de treffers germania de club van groesbeek en omstreken de best

wpDiscuz