De Treffers wint inhaalduel in Hoorn

Het geplaagde De Treffers heeft woensdagavond een belangrijke zege op Hollandia geboekt. In Hoord werd het 0-2 voor de Mannen van Zuid. Het was de eerste overwinning in vier competitieduels.

De doelpunten vielen in de tweede helft. Nadat beide ploegen met de brilstand op het bord gingen rusten opende Said Echargui na zo`n 70 minuten de score. Diezelfde Echargui stelde tien minuten voor tijd de drie punten veilig door de 0-2 te scoren.

Doordat de ploegen in de middenmoot dicht bij elkaar staan maakt De Treffers een sprong op de ranglijst. De roodzwarten staan nu achtste met 27 punten uit 19 wedstrijden en hebben weer wat uitzicht op de subtop. De overwinning was hard nodig omdat de ploegen onderin, waaronder Hollandia, niet ver van de Groesbekers afstonden.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Gelukkig, ze kunnen nog winnen. Positief blijven en omhoog kijken, met eind deze maand de top 3 voor de boeg zijn de punten ook hard nodig. Trouwens van die top 3 hoeven ze op zuid ook niet bang te zijn. Er lopen geweldige spelers rond waar je toch een goed team van hoort te maken.( kritisch blijven ) Maar de overwinning is een feit, proficiat.

De treffers proficiat komt goed.

Gefeliciteerd, eindelijk weer eens iets positiefs

Mooi gedaan proficiat 🙂

wpDiscuz