[Foto’s] De Treffers met ruime cijfers langs FC Chabab

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan.


Feestje bij De Treffers na de 3-1, en daarmee de hattrick, van Said Echargui. Foto en rechten: Jan Peters.

Na een valse start in de eerste helft stelde de Groesbeekse topklasser in de tweede helft orde op zaken tegen FC Chabab: 4-1. Said Echargui was met drie doelpunten (hattrick binnen 20 minuten) de gevierde man op Sportpark Zuid.

Binnen een kwartier kon de thuisploeg vanaf de stip op voorsprong komen toen Bernard Hofstede onderuit werd gehaald. De slecht ingeschoten penalty van Santiago Macedo werd echter makkelijk gepakt door Chabab-doelman Youssef el Abdalloui. Beide ploegen zochten de aanval op en tien minuten voor rust scoorde Virgil Spier namens FC Chabab de openingstreffer. Onverdiend was deze voorsprong op dat moment niet.

Na de thee moest De Treffers aan de bak om te voorkomen dat het team de vierde nederlaag in vijf wedstrijden zou lijden. Lang duurde het niet voordat de gelijkmaker viel: Echargui tekende direct na rust de 1-1 aan. Diezelfde Echargui scoorde nog binnen het uur, na voorbereidend werk van Hofstede, zijn tweede van de middag. Nadat Hofstede vanaf rechts opnieuw goed werk verrichte en Santiago Macedo de bal op de lat schoot kwam de bal voor de voeten van Echargui. De kleine spits werkte het leder in de touwen en maakte daarmee zijn loepzuivere hattrick compleet.

Chabab was na deze Echargui-show totaal van slag en Rick Verbeek schroefde de score vijf minuten na het derde doelpunt van Echargui op naar 4-1. De Treffers had nog verder uit kunnen lopen, maar de stand bleef onveranderd. De roodzwarten hebben na zondag weer aansluiting met de subtop gevonden.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

De Treffers 4-1 FC Chabab

Scoreverloop:
doelpunt 37′ Virgil Spier (0-1)
doelpunt 46′ Said Echargui (1-1)
doelpunt 59′ Said Echargui (2-1)
doelpunt 67′ Said Echargui (3-1)
doelpunt 72′ Rick Verbeek (4-1)

Stadion: Sportpark Zuid, Groesbeek


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Kijk zo gaat tie goed, zo gaat tie beter, wedstrijd nummer 2 gewonnen. Weer op naar de subtop. Met WKE, Achilles 29 en Lienden nog als tegenstander, waren de punten hard nodig.

Goed bezig op zuid.

dree

Ja het was verdiend afgelopen zondag.1 helft was plichtmatig 2 helft was goed. Denk waar we nu staan dat we daar ook zo beedje thuis horen.Wel vond ik dat er heel weining plubliek was.Heel matig.Of lag dat toch aan de kou.Zondag toch weer naar vvsb.Gr Dree

wpDiscuz