Dingen- en dienstenveiling bij De Treffers

De Treffers organiseert op vrijdag 22 maart een Dingen & Dienstenveiling en een jeugdloterij. Het belooft een grandioze avond te worden. Iedereen is van harte welkom in de kantine van De Treffers.


Flyer veiling De Treffers. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Neem uw buren, ooms en tantes, broers en zussen, familieleden, vrienden, kennissen mee naar Sportpark Zuid! De veiling start om 20.00 uur. De kantine is open vanaf 19.00 uur. Iedereen die van 19.00 uur tot 19.45 uur binnenkomt dingt automatisch en gratis mee naar een geweldige prijs in de loterij: een weekend Parijs voor twee personen, aangeboden door Toonen Reizen! De jeugd kan bij het Rad van Fortuin een shirt van Manchester United (gesigneerd door Robin van Persie) winnen!

Bekijk de dingen en diensten online op de speciale veilingswebsite van De Treffers. Er wordt van alles aangeboden: vlaai, grasmachine, kaarten voor NEC – RKC, armbanden, gourmetstel, rijlessen, kaarten voor Formule1, keepershandschoenen van Jasper Cillessen, wijnen, dinertjes etc.

Ook de spelers van De Treffers bieden hun diensten aan. Zo geeft Santiago Macedo de hoogste bieder een cursus Spaans. Berry Peters en Kevin de Bruin bieden een keeperstraining aan. Bas Bakker, Robin Janssen en Jim van Alst dagen drie personen uit voor een potje tennis en als u uw auto gewassen wilt hebben dan staan Roy van Ottele, Eef van Riel en Menno Scholten klaar om dit te doen.

Het is ook mogelijk om zelf een ding of dienst aan te bieden. Naast het veilen van prachtige dingen en diensten krijgt de avond een feestelijk karakter, met entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Een geweldige avond uit dus, voor jong en oud! Tevens draagt u bij aan het behoud van een gezond sportpark met vele faciliteiten voor enthousiaste sportbeoefenaars, recreanten en supporters!

N.B: U kunt op deze avond zowel contant als met pin afrekenen.

Facebookpagina Dingen- en Dienstenveiling De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl, DeTreffersveiling.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gemeentegeld

Wordt dat zwarte lelijke gebouw ook geveild?

gemeente geld jalours haha

Harmen.

Hallo.
Tijdens de veiling word er ook een uitgerangeert eerste elftal geveild.
Inzet: €1,00.
Tevens mag er geboden worden op een falende technische commissie.

Harmen; gayyyyyyyyyyyy

wat lopen er toch een hoop zeikers rond zeg, en gemeentegeld ben je wel eens binnen geweest in dat zwarte lelijke gebouw? nou denk het niet zijn maar weinig van deze mooie kantines in nederland.

wpDiscuz