De Treffers pakt punt, Achilles ’29 wint van Hollandia

De Groesbeekse topklassers De Treffers en Achilles ’29 kwamen zondagmiddag weer in actie. De Treffers pakte een punt tegen VVSB (0-0) en Achilles ’29 hield de drie punten in Groesbeek: 4-1.

In Noordwijkerhout kwam De Treffers, net als vorig seizoen, niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De roodzwarten hadden wel het veldoverwicht en kansen, maar wisten dit niet in doelpunten uit te drukken. In oktober 2010 (3-0) en oktober 2011 (0-0) wist De Treffers het doel tegen VVSB ook niet te vinden. De mannen van Zuid blijven door dit resultaat veilig in de middenmoot staan.

Koploper Achilles ’29 pakte opnieuw drie punten door Hollandia met 4-1 te verslaan. Freek Thoone opende na 22 minuten de score tegen de ploeg uit Hoorn. Tien minuten voor de thee kopte Tim Konings de 2-0 in de touwen. Direct na rust deed de uitploeg, dat veel sterker uit de startblokken kwam, iets terug door via Brian-Paul Tesselaar de aansluitingstreffer te scoren. Achilles ’29 werd wat slordiger, maar na een uur herstelde Thoone vanaf de stip de marge van twee: 3-1. Vlak voor tijd deed Michael Lanting nog wat aan het doelsaldo.

Achilles ’29 heeft een voorsprong van acht punten op concurrent FC Lienden, dat een misstap maakte tegen Gemert: 0-0. De nummer drie op de ranglijst, WKE, leed dit weekend ook al puntverlies en staat op elf punten van de Groesbekers.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Neutraal

Dat Achilles kampioen wordt langzaam steeds duidelijker. De vraag alleen is wanneer?

adder onder gras

ze worden kampioenen en dan huilen tot ziens

Proficiat 🙂

kritisch

Klopt neutraal, helemaal gelijk.
Achilles 29 wordt dit jaar wederom beloond voor het juiste beleid wat ze voeren en vallen niet van hun geloof als het even wat minder gaat.
Ze hebben een uitgebalanceerde ploeg met een aantal spelers uit de regio die bij de buren ook gescout werden maar te licht werden bevonden.
ze worden absoluut kampioen dit seizoen maar de moeilijkheidsgraad ligt bij het volgend seizoen.
De kunst volgend seizoen is om de ploeg op scherp te houden en te zorgen dat ze niet verzadigd raken.
maar gezien het beleid dat ze voeren zullen ze daar waarschijnlijk ook een oplossing voor hebben.

achilles

zielige adder.doet pijn he om tezeggen:ze worden kampioen.ik weet niet of jij op de hoogte bent.maar bijna de hele basis blijft, inmiddels wat versterking erbij.dus kom nu maar eens met je verhaaltje over huilen en tot ziens.en geef uitleg inplaats van jouw wens

dree

Gisteren toch maar weer de verre reis gemaakt naar vvsb.Maar achter af was het nog niet de moeite waard om in de auto te gaan zitten.Opties waren we wel weer beter.We speelden futloos niet de ecte wil om te winnen. Ik mis scherpte te laat net niet.Of zal ik er toch bij neer moeten leggen dat we echt niet beter kunen met dit elftal.En zoals eerder geschreven de stand op de ranglijst horen we echt thuis.We kunne niet beter.We moeten er mee doen.Gr Dree

adder onder gras

ke ke ke geluksmokkas

wpDiscuz