[Foto’s] De Treffers en WKE spelen gelijk

De Treffers heeft zaterdagavond op een koud Sportpark Zuid een punt gepakt. Tegen de nummer drie in de zondagtopklasse, WKE, werd het 0-0.


Actie voor het doel van WKE. Foto en rechten: Jan Peters.

Het duel was weinig hoogstaand en echt goede kansen waren er dan ook niet. De slotfase zorgde nog voor een beetje spanning, maar gescoord werd er niet waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een doelpuntloos gelijkspel.

Door het puntverlies heeft WKE een achterstand van tien punten op koploper Achilles ’29 en ook nog eens twee wedstrijden meer gespeeld. De Treffers staat zesde met 32 punten uit 22 wedstrijden. De Groesbekers zijn nu drie wedstrijden op rij ongeslagen.


Met dank aan Jan Peters voor de foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Mooi, toch 1 puntje tegen 1 van de top 3,Paasweekend, achilles 29 uit en 2de paasdag Lienden thuis, 6 puntjes is genoeg. Ik weet het, het is dan 1 april, maar het is geen grapje. Komt goed daar op zuid.

Frenkie

Henk waarom zou het niet goed komen op zuid? Kan toch niet meer mis deze competitie. Het is geen top maar dat kan nog komen, misschien volgend jaar. Goed weekend allemaal.

Harry

Ha ha hoop doet leven , hi hi

Peter

Ha, ha Harry. Teminste nog een punt. Dat kunnen we niet allemaal zeggen.

Harry

Wij hebben er weer 3 dit weekend ,sorry Peter maar jou gedachten zitten waarschijnlijk ergens anders wat heeeeel erg pijn doet ,,zielig hoor. Hi ,hi ,hi

dree

Het was niet best maar we kunnen ook niet beter meer.Er bij neerleggen en de meerdere herkennen dat er betere ploegen zijn op dit moment.Maak me wel heeeel grote zorgen over het paasweekend.Mischien dat het weer beter wordt Gr Dree

Klaas

Welke weekend bedoel je Harry? Het afgelopen weekend zeker niet? 😉

wpDiscuz