Pijnlijke nederlaag voor Achilles ’29

ADO ’20 heeft zondagmiddag voor een verrassing gezorgd door de Groesbeekse koploper Achilles ’29 te verslaan: 2-1. Goed voetbal zat er voor beide ploegen door de weersomstandigheden niet in.

Na een halfuur spelen opende de thuisploeg via Frank Zinhagel de score. Achilles ’29 zag even daarvoor een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd worden. Na rust kwamen de Groesbekers door een treffer van Tim Sanders verdiend op gelijke hoogte. Een kwartier voor tijd kwam ADO ’20, tegen de verhouding in, opnieuw op voorsprong. Ditmaal was het Clive Keus die het net wist te vinden.

Diep in blessuretijd leek Achilles ’29 alsnog een punt uit het vuur te slepen, maar een inzet van de uitploeg werd door veldspeler Joey Carolina met de hand van de lijn gehaald. De scheidsrechter had dit echter niet gezien waardoor deze actie onbestraft bleef en ADO ’20 er met de volle winst vandoor ging.

Achilles ’29 heeft nog steeds een voorsprong van acht punten op concurrent FC Lienden. De wedstrijd van laatstgenoemde ploeg werd zondag afgelast waardoor de blauw-witten nog wel een wedstrijd tegoed hebben.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
adder onder gras

weer een week korter bij het kampioenschap

achilles

dit is de eerste goede opmerking adder.ga zo door.

groesbeek

Die speler kreeg de bal hard tegen zijn arm geschoten,vond het geen strafschop.

EGG-Side

Inderdaad groesbeek. Niet piepen als we een keer verliezen. ADO hoort bij de betere. Volgende week de draad gewoon weer oppakken.

respect

niemand klachten over de scheids joh??? vreemd!!

achilles

recpect.hahaha zegt iemand wie zich zo noemt.

je hapt weer Achilles!!! ha haha hahha

achilles

weet je,ik hou mij alleen bezig met mijn club.ik denk dat een paar hier ook is zouden moeten doen.maar met jouw opmerking(hap)doe je het zelfde.

de.nachtboswachter

er is nog niks verloren.

adder onder gras

nachtboswachter kun je niet beter gaan werken je heb een goed arbeidsverleden

metalfan

normaal hoor ik veel reacties zowel pos en neg
het is nu wel heel erg stil
zouden ze dan toch terecht verloren hebben?
heb de wedstrijd niet gezien dus kan mag niet oordelen.
maar valt wel op dat bjorn en harrie niet reageren!!

Klaas

En waar is wijnboertje? 😀

Lookkoek

Wat reageren en toch een hoop als Achilles is verloren. Bij winst hebben ze geen tijd om een stukje te tikken. Ik zie over het algemeen weinig zwart/wit “gestreej” als de Treffers verliest. Hopelijk reageren jullie ook als Achilles iets te vieren heeft op termijn, het zou jullie sieren.

bjorn ceelen

Metalfan,
ik ben niet bij de wedstrijd geweest dus kan ik er niet over oordelen , wel de samenvatting gezien en twijfels bij het afgekeurde goal van verstraaten wegens buitenspel.
fijne avond

Groesbeker

Achilles jullie moeten beseffen dat jullie niet de enigste club in Nederland zijn . Nu ook weer brieven aan de jeugd geven dat ze halverwege niet naar een andere club mogen (terecht moet niet kunnen) maar weigeren jullie dan ook spelertjes van andere clubs ??????????

adder onder gras

ze kunnen geen jeugd speler met rust laten kom je bij ons voetballen waar zijn ze toch mee bezig schandalig achilles goed bezig wat een verstaant dor hier hedde een por munte

wpDiscuz