Rentree Ivo Rigter lijkt uitgesloten

Afgelopen zondag na afloop van de topper tussen ADO ’20 en Achilles ’29 sprak Hennie van de Weerd, verslaggever van Topklasse.com, ook nog even na met Ivo Rigter.


Ivo Rigter hier nog in actie tegen RKC Waalwijk (KNVB-Bekerwedstrijd). Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

De spits staat alweer enige tijd op non-actief omdat hij weer problemen heeft met zijn knie die hij verdraaide op zijn werk.

Dat gebeurde drie weken geleden. Een rentree in de toekomst lijkt uitgesloten. Rigter zelf is er niet onderste boven van. De operatie aan zijn knie is van latere zorg en dat kan nog wel even wachten voorlopig. Er zijn nu belangrijker dingen aan de orde. Het waren en zijn nog steeds zware jaren voor het jonge gezin. Bij zoon Mika werd een paar jaar geleden een hersentumor geconstateerd toen net aan anderhalf jaar oud. In die tijd was Rigter zelf ook zwaar geblesseerd geraakt aan zijn kruisband.

Een operatie lag toen in het verschiet. Die werd echter opgeschort toen het onheilspellende bericht binnenkwam dat zijn zoontje ernstig ziek was. De rest was toen niet meer zo belangrijk en werd ver naar achteren geschoven. Zoon Mika daar ging het om, te allen tijden.

Ivo Rigter zelf: “Op dit moment gaat het goed met de kleine telg. De situatie op dit moment is stabiel. Hij moet alleen nog een operatie ondergaan over enige tijd. Er moet nog iets uit zijn lichaam verwijderd worden wat betrekking had op zijn chemo kuur. Zoiets noemen ze een PAC. Daar zitten we nu op te wachten. Waar we ook heel erg uitkijken is de maand juni. Mijn vrouw verwacht ons tweede kindje, een broertje of zusje voor Mika geeft ons een geweldig gevoel en geeft ons veel kracht voor de toekomst”, aldus Rigter.

De spits maakte op 18 maart 2012 na een jaar blessureleed (maart 2011, wedstrijd tegen JVC Cuijk) zijn rentree bij het eerste elftal van de Groesbeekse formatie. Hij scoorde die dag zelfs de openingstreffer in de wedstrijd tegen Hollandia.

Een nieuwe rentree lijkt nu definitief van de baan.

Bron: DeGroesbeek.nl, Topklasse.com (Hennie van de Weerd)

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Jammer,dat zo`n speler moet stoppen. Maar familie en gezondheid gaat voor alles.

Prettige paasdagen.

Heel jammer, wat hebben wij genoten van hem al die jaren.
Maar er zijn wel belangrijker dingen in je leven.

Gr Jan

dree

Ik als treffes man is het jammer dat zo speler zo moet stoppen.Maar ivo heb toch genoten van jouw spel maar De gezondheid en de familie gaat voor.Strekte Gr Dree

Groesbeker

idd, jammer dat een speler op zo een moment en door een lastige blessure moet stoppen.
De bijdrage van Dree heb ik inmiddels ontcijferd, het is me nu duidelijk wat hij bedoelt. Toch knap om zoveel spelfouten in een 2-lijnige zin te typen.

dree

we zijn niet allemaal zo hoog begaaft als U groesbeker.Ik ben ook maar een mens sorry

the best

Ivo,het allerbeste velen kunnen een voorbeeld aan jou nemen.Altijd positief,en dat met jou thuis situatie. Bedankt kerel.

wpDiscuz