Ziekencommissie Germania bezoekt negen leden

Zoals in eind 2012 bekend gemaakt, is de Ziekencommissie Germania (ZCG) opnieuw geactiveerd en vanaf 1 januari 2013 gestart met het bezoeken van zieke leden.

In het 1e kwartaal van dit jaar werden 9 leden bezocht door een delegatie van de ZCG. Daarbij is gebleken dat de Commissie Vrijwilligerswerk (“BoBiKo”) een schot in de roos was. De bezoeken werden unaniem door alle bezochte leden bijzonder op prijs gesteld.

Dat daarbij het hoofdthema van de gesprekken “Germania” was moge duidelijk zijn. Heel vaak werd er echter óók stil gestaan bij de wijze waarop Germania zich als Vereniging manifesteert en de vele activiteiten voor jong en oud organiseerde en organiseert. Dat was vroeger zo en is ook nu nog zo!

Ook bleek in een aantal gevallen dat zowel de ‘buitenwereld’ als ook (helaas) sommige leden en donateurs, deze activiteiten – veelal buiten het voetbalspelletje om! – ‘vanzelfsprekend’ vinden. Zo van: “dat hoort er toch gewoon bij!? “. De positieve wijze waarop de anekdotes ter sprake gebracht werden, gaven en geven de ZCG-leden echter een warm gevoel waaruit tevens blijkt dat de Commissie ‘an sich’ zeer gewaardeerd wordt.

Het groepje van 3 Ereleden: Kus Peters, Kees van Leur en Hans Kokke, waaruit de Commissie opnieuw voor de herstart werd samengesteld, is inmiddels uitgebreid. De flexibiliteit en roulatiemogelijkheden voor de inzet van de commissie zijn daardoor vergroot. Toegetreden tot de ZCG zijn: Piet Gerrits, Zonnebloemstr. 36, Hent Gerrits, Dries 30, en Jan Beers, Hogeweg 7. (Ook bij hen kan een te bezoeken lid dus aangemeld worden!).

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jeroen

Leuk initiatief!

Normaal

Dit doen we bij Achilles al jaren. Lijkt me niet meer dan normaal.

germaan

goed bezig op de stekkenberg dat mooie clubje ssssst

Groesbeker

Bij Achilles is alles beter .kijk maar op de site alleen maar Achilles 1 de rest telt niet

Pfff...

Wat moeten we met dit soort informatie op deze site? Als ik geïnteresseerd ben in de dagelijkse beslommeringen van Germania kijk ik wel op hun site. En bovendien spreekt het voorzich dat je als club een dergelijke commissie hebt. Laten we alsjeblieft niet net doen alsof ze op de stekkenberg zo vooruitstrevend zijn..

Lookkoek

@Groesbeker
Dat je nooit op hun site kijkt lijkt me duidelijk. Dat geeft niet want je hebt er niets mee, maar schrijf dan ook geen onzin.

wpDiscuz