Germania investeert in de Groesbeekse jeugd

Voetbalvereniging Germania heeft serieuze plannen om naast de reeds bestaande Gratis Voetbalschool GO4ALL verder te investeren in de Groesbeekse jeugd. De plannen zijn ambitieus en men heeft de intentie om in september 2013 van start gaan een School & Voetbal programma.

Dit programma richt zich op het op het verhogen van sport- en voetbaldeelname van jongens en meisjes van de groepen 3 t/m 8 van basisscholen, in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Door middel van samenwerking met de basisschool Sionsheuvel/Gerardus Majella, Stichting Welzijn Groesbeek, Gemeente Groesbeek en de KNVB wordt een programma opgezet dat bestaat uit verschillende fasen.

Het programma laat jongens en meisjes van de basisschool op een speelse manier kennismaken met het voetballen en met voetbalvereniging in de buurt. Germania en basisschool Sionsheuvel/Gerardus Majella werken nauw samen om kinderen te laten ervaren hoe leuk voetballen, sporten en bewegen is. In de eerste fase van het programma geven trainers van Germania en voetbalschool GO4ALL voetbaltraining op de school binnen de gymles. In de tweede fase worden de kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan naschoolse voetbalactiviteiten. In fase drie nemen de kinderen deel aan proeftrainingen bij Germania en/of GO4ALL. Iedere fase wordt verzorgd door ervaren en kundige trainers van Germania en GO4ALL.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Neutraal

En hoeveel subsidie moet de gemeente hier weer voor geven?

germaan

goed bezig germania ssssssstt

Hans Kokke

Durft NEUTRAAL (zie hiervoor) geen domme en/of sarcastische vragen met zijn eigen naam erbij te stellen??? Misschien kan hij/zij zich verdienstelijk maken door zelf ook eens iets zinvols als vrijwilliger daarbij te gaan doen….!!??

Bjorn Ceelen

Goed initiatief !

de.nachtboswachter

goed bezig daar boven.en van de straat af.

wpDiscuz