Ploegen uit Breedeweg doen goede zaken

De Groesbeekse Boys en Rood Wit hebben maandag opnieuw goede zaken gedaan in de derde klasse D. Beide ploegen uit Breedeweg pakten drie punten, waardoor de kampioenstrijd tussen de twee rivalen onverminderd door gaat.

Rood Wit won met overtuigende cijfers van Hatert, in Nijmegen werd het 1-5. Met nog vijf speeldagen te gaan heeft Rood Wit een voorsprong van vijf punten op Groesbeekse Boys, dat zelf met 3-0 van Overasseltse Boys won. Rood Wit verloor dit seizoen slechts éénmaal en heeft met 62-15 (+47) het beste doelsaldo in de competitie.

Buiten de twee Groesbeekse ploegen lijkt alleen Quick 1888 nog in de race om het kampioenschap. De ploeg won met 5-0 van Beuningse Boys en staat slechts één punt achter de Groesbeekse Boys. Quick 1888 heeft echter één wedstrijd meer gespeeld dan de nummers 1 en 2.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ENE BRUUKSE

De boys doet het prima en dat haast allemaal eigen boys spelers zelf opgeleid en willen vechten voor de club.
Rood wit word kampioen dit jaar dat is een ding wat zeker is maar de schatkist zal wel haast leeg zijn dat noemen ze nu jezelf kapot concureren jaartje tweede klasse en dan komen ze weer terug naar de derde klasse prima toch.

de.nachtboswachter

beiden clubs zijn even sterk dus nog geen voorspelling doen.

piet

Door deze mening kun je nog eens goed zien waarom ‘De Bruuk’ achtergebleven gebied is en voorlopig wel zo zal blijven vrees ik.

de boys eigen jongens die kun je op 2 vingers tellen en dan gelul met wij hebben Groesbeekse jongens het hele 2e elftal gaat lopen omdat ze geen kans krijgen[dat zijn de jongens van de eigen opleiding]

Willie

Ene [email protected] noem dan eens 9 basisspelers op die vanaf de jeugd bij de Boys spelen? Daaarom loopt het tweede helemaal leeg omdat men ‘die eigen’ jongens beloftes doet die de TC niet na komt. Mooie prestatie van de Boys maar wel aangeven hoe het werkelijk zit en niet net doen of de Boys de enige zijn die het met eigen jongens doet.

Sjaak

Het enigste verschil vind ik de stropdassen .bij roodwit de gewone man met blouse los en bij de boys de stropdas cultuur,,maar eerlijk is eerlijk ik voel mij het meeste thuis bij roodwit . Met mijn bloesje los !

wpDiscuz