Jubileum voor Zuidwijk en Echargui

Aanstaande zaterdag kunt u getuige zijn van een unieke gebeurtenis. Tijdens de wedstrijd tegen EVV vieren Jasper Zuidwijk en Saïd Echargui een jubileum!

Zuidwijk_Echargui_jubileum_JP
De beide heren, Zuidwijk (l) en Echargui (r), vieren zaterdag hun 500e en 300e wedstrijd voor de roodzwarten. Foto en rechten: Jan Peters.

Zuidwijk hoort bij de absolute elite van het voetbal. Hij speelt aankomende zaterdag namelijk zijn 500ste wedstrijd in Treffers 1! Vijfhonderd wedstrijden op het allerhoogste amateurniveau , altijd voorop in de strijd, er staan, en dat ook nog als aanvoerder. Een geweldige prestatie van deze 34-jarige topper. In deze, tot nu toe, 499 wedstrijden scoorde hij 48 keer: 44 in de hoofdklasse en 4 in de topklasse. Hierbij zit ook het 100ste doelpunt in de Topklasse van het roodzwarte vlaggenschip.

Iets minder lang actief, maar daarom nog steeds meer dan voldoende om hem hiervoor in de bloemetjes te zetten is de prestatie van Echargui. In zijn, tot nu toe 299 wedstrijden, is deze topscoorder aller tijden op Zuid met inmiddels 86 doelpunten (63 hoofdklasse en 23 in de topklasse) een voorbeeld voor iedereen. Snelheid, passie en scorend vermogen zijn woorden die de snelle spits kenmerken.

Het allermooiste is echter dat ze allebei naast hartelijk, open, eerlijk en altijd zichzelf zijn ook de club op een meer dan positieve manier vertegenwoordigen. Jongens, geniet ervan aanstaande zaterdag! De Treffers moedigt de fans aan het tweetal te huldigen met veel supporters en wil je hun feliciteren, dan is hier na afloop van de wedstrijd voldoende tijd en ruimte voor in de mooie en gezellige kantine op Zuid.

“Tot zaterdag, tot EVV, tot de huldiging en ook tot 3 punten?”

Bron: DeTreffers.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Mark

Knappe prestatie! Mensen waar de treffers trots op mag zijn! Dit zie je niet veel meer op dit niveau!

de.nachtboswachter

DAT HOOR JE NIET ELKE DAG.GEFELICITEERT.

Bjorn Ceelen

500 wedstrijden netjes !!

wpDiscuz