De Treffers verliest van EVV

De Treffers heeft zaterdagavond op eigen veld met 0-1 van EVV verloren. De eindstand stond al na 15 minuten op het scorebord. Voor Said Echargui en Jasper Zuidwijk was dit respectievelijk hun 300e en 500e wedstrijd voor de Groesbeekse topklasser.

De uitploeg kwam op voorsprong door een treffer van Marcus Rychlik. EVV loerde na dit doelpunt op de counter terwijl De Treffers er alles aan deed om op gelijke hoogte te komen. De minimale voorsprong van EVV bleek uiteindelijk genoeg om de drie punten mee naar Echt te nemen. De ploeg staat nu op de vijfde plek met 40 punten uit 24 wedstrijden. De Treffers heeft vijf punten minder en staat daarmee op de achtste plaats.

WKE – Achilles ’29 werd vrijdagavond al afgelast. Ere-voorzitter Grote Geert Wolters van WKE is donderdagavond op 89-jarige leeftijd overleden. Daarop besloot de KNVB om de wedstrijd af te gelasten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Jammer 🙁

Schijt_kat

Gefeliciteerd evv

de.nachtboswachter

NU PUNTEN TERUG PAKKEN.

dree

Ik vond het helemaal niet goed en jammer dat de bal er niet in ging en zo.Het was plicht matig en de echte wil om te winnen was er niet.Ach het komt wel.Dat straalde de ploeg uit al weken.Dat was ook te zien langs het veld.Nog even zo staan ze voor 200 man de spelen.Alleen toen ik De Heer bobo Eddie Geerts hoorde op de radio zondag middag bij omroep Groesbeek met het verslag .Had ik wel. Ben ik ergens anders geweest dan op zuid.Sorry hoor plichtmatig en we kunnen niet beter als dit.Gr Dree

wpDiscuz