De Treffers naar halve finale, Achilles ’29 uitgeschakeld

De Treffers heeft dinsdagavond op overtuigende wijze de halve finales van de KNVB-districtsbeker Oost bereikt. De Groesbeekse topklasser was op Sportpark Zuid met 4-0 te sterk voor FC Lienden. Algeheel amateurkampioen Achilles ’29 ging de fout in tegen hoofdklasser DVS ’33: 1-0.


De Treffers versloeg dinsdagavond FC Lienden met 4-0. Foto en rechten: Jan Peters.

De Treffers – FC Lienden

In Groesbeek kwam De Treffers al na vier minuten op voorsprong; Santiago Macedo scoorde op aangeven van Robin Janssen. Vlak voor rust schroefde Bernard Hofstede de score op naar 2-0. De wedstrijd werd na bijna een uur spelen al beslist. Het was opnieuw de Mexicaan Santiago Macedo die het doelpunt aantekende. Tien minuten voor tijd bediende Said Echargui verdediger Barry Beijer, die met een kopbal voor de 4-0 zorgde.

DVS ’33 – Achilles ’29

Achilles ’29 verloor in Ermelo nipt van DVS ’33. Het basiselftal van de bekerkampioen van 2011 was op zeven plaatsen gewijzigd ten opzichte van die van zondag. De thuisploeg opende, niet onverdiend, op slag van rust via Ali Akla de score. Na rust werden aan Achilles ’29-zijde Twan Smits en Daniel van Straaten direct in het veld gebracht. De druk op DVS ’33 werd daarmee wat opgevoerd, maar doelpunten leverde dit voor de uitploeg niet op. DVS-speler Maurice de Ruiter had zelfs nog kans om de marge te verdubbelen. De stand bleef verder ongewijzigd, waardoor de bekerstunt van DVS ’33 een feit was.

De Groesbeekse El Clásico als droomfinale is van de baan. De Treffers speelt in de halve finale een uitwedstrijd tegen Rohda Raalte, dat met 2-1 van DFS won. De wedstrijd wordt gespeeld op 27, 28 april of 1 mei. In de andere halve finale mag DVS ’33 met HSC ’21 uit gaan vechten welke van de twee ploegen in de finale komt.

Loting halve finales KNVB-districtsbeker Oost 2012-2013

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Achilles’29 EN De Treffers beide een prijs dan! Zou mooi zijn! Treffers heeft klasse gespeeld vanavond!

Egnie

Achilles heeft niks laten lopen, heeft zeker in de 2e helft vol gas gegeven, maar mocht niet baten! Hoogmoed komt voor…

@egnie

de titel?

stekkenberger

Achilles heeft niks laten lopen,ik denk dat ze er te makkelijk over dachten tegen dvs’33,want de titel is al bijna binnen.Ik vind het wel jammer was mooi geweest een finale Achilles de Treffers.

hubbie

Wat een onzin R

Ben je zelf wel sporter? een wedstrijd met opzet verliezen?
Omdat er belangrijke wedstrijden aankomen in de competitie (die nog niet is beslist?)

Rare voetbalfan ben jij R…

Trefferssuporter
De complimenten aan De Treffers, Was een mooie wedstrijd om naar te kijken! Ook hele mooie reddingen van onze keeper, die goed in de wedstrijd zat en hele gevaarlijke maar belangrijke ballen eruit hield! zeer verdiend. jammer dat er niet zoveel supporters van beide clubs waren. Ook waren we zeer blij dat Achilles verloren had, dit omdat de finale zwaar zou zijn, en of we die zouden winnen, dat kan. Maar voor ons als supporters, is deze beker zeer belangrijk. jammer dat De Treffers niet veel eerder zo speelden. Dan hadden we meer wedstrijden gewonnen. Die beker die gaan we… Lees meer »
ado20

supercup ach29 / tref

achilles29

uit de beker.even de voordelen op rij:misschien kan de wedstrijd tegen wke verschoven worden naar de datum dat de volgende ronde zou zijn.zodat we op zondag kampioen kunnen worden.als we de beker zouden pakken en de landskampioen.(ik zeg als)tegen wie moet je dan voetballen voor de supercup?.dus jammer maar meer niet.

Treffersfan

Zou dit onder Meijers ook gebeurd zijn? (Vul zelf maar in).

Treffersfan

Nog een theorie … Het is een kostenbesparende maatregel. (Top)spelers worden per wedstrijd betaald. Dus dan laat je ze gewoon niet meedoen.

Lookkoek

@Treffersfan
De jaloezie druipt er vanaf. Zou je je niet beter bezig kunnen houden met je eigen clubje. Onder Eric vorig jaar uitgeschakeld door RKHVV thuis (van jullie weet ik het niet en het boeit me ook niet) dus feitenkennis heb je ook al niet. Ook toen kreeg de competitie voorrang met enkele hoofdprijzen als gevolg. Als troosteloze middenmoter hoeven jullie in de beker geen spelers te sparen. Wat ben je zielig.

Treffersfan

We weten wel beter, toch!

stekkenberger

Ik hoop dat de treffers de beker nu wint blijft hij toch in groesbeek

Lookkoek

@Zuid
Als je steeds loopt te mauwen over andere clubs, Treffersfan is de enige niet, en ook nog eens verkeerde feiten noemt dan roept dat reacties op. Ik reageer primair nooit negatief op andere clubs maar ik reageer wel als er onzin over mijn club wordt geschreven. Het woord troosteloos neem ik terug en over de toeschouwersaantallen op Zuid, ik hoor wel eens andere geluiden.

achilles29

zuid.ook jij moet alleen met je eigen club bezig zijn.en beter op de hoogte zijn.ben blij dat je de grootste club bent.pffff.lees maar eens de berichten van jullie aanhang naar een verloren wedstrijd.dus wie roept van alles over de treffers?juist jullie EIGEN AANHANG.roep die maar eens bij elkaar.om je gal tespugen.dat zijn de grootste zeikers over de treffers.worden wij vandaag kampioen?of word het nog even uitgesteld?hoe dan ook,ACHILLES 29 word WEER de beste.laten wij er van genieten want ook voor ons word het een keer minder.

wpDiscuz