WKE wint van Achilles ’29

Achilles ’29, sinds zondag voor het tweede achtereenvolgende jaar kampioen in de zondagtopklasse, heeft woensdagavond het inhaalduel tegen WKE met 2-1 verloren.

De gasten kwamen na een kwartier spelen op voorsprong door een doelpunt van Dominique Scholten. Met de 0-1 stand op het scorebord gingen beide ploegen rusten. Na rust trok WKE via doelpunten van Berend Oosting en Erwin Buurmeijer (strafschop) de wedstrijd naar zich toe.

Het betrof woensdagavond een inhaalwedstrijd omdat WKE-erevoorzitter Hendrik Wolters (Grote Geert) begin april op 89-jarige leeftijd overleed. De ploeg uit Emmen besloot daarop al haar wedstrijden in het weekend van 7 en 8 april uit te stellen.

Zondag worden er opnieuw wedstrijden ingehaald. Het gaat dan om zes wedstrijden, waaronder De Treffers – ADO ’20 en VVSB – Achilles ’29, die oorspronkelijk voor 9 december 2012 op het programma stonden. Op 24 februari 2013 volgde er een nieuwe poging om die wedstrijden in te halen, maar ook toen gooide weersomstandigheden roet in het eten. Twee wedstrijden van die speeldag zijn al wel gespeeld.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Frans Peters

Misschien niet helemaal fit aan de wedstrijd begonnen????? Was toch een gewoon weekend.

denachtboswachter

kan niet altijd rozengeur en maanenschijn zijn gewoon even herstellen

achilles29

is maandag ook weekend dan?

treffersfan dakdekker

gaat niet altijd van een leijen dakje

willy

bij Achilles wel, haha

wijn boer

alles komt goed achilles we zijn er bijna maar nog niet helemaal en dit kunnen ze ons niet afpakken

wpDiscuz