Germania verliest tegen Achilles ‘12

Germania heeft de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen met 1-3 verloren tegen Achilles ’12 dat zich daarmee veilig speelde. Germania begon aan de wedstrijd met een aangepast team omdat trainer Willie Willems enkele basisspelers rust had gegeven met het oog op de nacompetitie.

Het was een wedstrijd om snel te vergeten, er werden bijna geen overtredingen gemaakt, geel betekende namelijk het missen van een wedstrijd in de nacompetitie. Germania had in de aanvangsfase de beste kansen maar het vizier van Twan Arnts stond nog niet op scherp. In de 18e minuut kwam Achilles ’12 op voorsprong na een onachtzaamheid in de Germania defensie 0-1. Met deze stand werd de rust bereikt.

Na rust een aanvallend Germania en een counterend Achilles ’12. Daardoor moest Bjorn Liebers, de doelman van Germania, enkele malen handelend optreden om erger te voorkomen. In de 61 e minuut kreeg Germania een panalty te nemen nadat Twan Arnts binnen de berichte lijnen ten val was gebracht. Hij verzilverde zelf de strafschop door laag in te schieten 1-1.

Germania versnelde hierna en kreeg diverse mogelijkheden de wedstrijd in het slot te gooien, maar de mooie kansen werden helaas gemist. Zoals zo vaak in het voetbal vallen dan de doelpunten aan de andere kant. In de 77e minuut kwam Achilles ’12 op voorsprong na weer een onachtzaamheid bij Germania en vlak voor tijd werd het zelf 1-3 na vermeend buitenspel. Het seizoen was ten einde, Achilles ’12 bereikte na deze overwinning klasse behoud en Germania kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie waarin de eerste tegenstander Longa zal zijn.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

germaan

we gaan naar de hoofdklasse we gaan morgen groen halen sssssssttt

denachtboswachter

kan gebeuren

stekkenberger

Hoezo proficiat E

germaan

er is maar een clubje waar alles kan en dat kan alleen bij germania jongens doe je best morgen en dan lekker feesten sssssstttttt

wpDiscuz