Germania en Longa in evenwicht

Germania is zaterdagmiddag in de eerste wedstrijd in de nacompetitie om een plaats in de hoofdklasse niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen Longa’30.

De hoofdklasser uit Lichtenvoorde startte in Groebeek furieus, maar Nick te Veldhuis, Freek Heinsbroek en Tim Bader lieten goede kansen onbenut. Germania kwam na 17 minuten op voorsprong. Longa-doelman liet de bal los bij een vrije trap en Twan Arnts schoof binnen: 1-0. Ook daarna kreeg Longa fraaie mogelijkheden te scoren. Twan Hogenelst zag zijn inzet door een Groesbeekse verdediger van de doellijn worden gehaald en kopte even later over.

Na de pauze waren de beste kansen juist voor Germania. Paul Knuivers redde op de doellijn op een inzet van Rik van de Langenberg, die evenals Twan Arnts van dichtbij naast schoot. In de 78e minuut viel de gelijkmaker: Bader scoorde na een snel genomen vrije trap.

Maandag volgt de tweede wedstrijd in Lichtenvoorde, aanvang 14.30 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

ik zag net op teletekst dat ze verloren hebben, 3-2 voor longa. dat is jammer. Dat is een tegenvaller, maar bij neerleggen en er het nieuwe seizoen weer helemaal voor gaan. Ook de Groesbeekse boys 0-0 jammer, nieuwe ronde nieuwe kansen. Lekker met z`n allen een paar pilsjes drinken en “vooral doorgaan ”

Prettige vakantie.

wpDiscuz