Achilles ’29 mogelijk uitgesloten van promotie Jupiler League

Harrie Derks met voormalig trainer Achilles '29 Eric Meijers
Foto: Harrie Derks (links) met voormalig trainer Achilles ’29 Eric Meijers

Achilles ’29 en Katwijk lijken uitgesloten voor promotie naar de Jupiler League doordat de Coöperatie Eerste Divisie heeft besloten dat beloftenteams hun intreden mogen doen in de Jupiler League. “Op deze manier kiezen ze niet voor het voetbal“, aldus voorzitter Harrie Derks van Achilles ’29 tegenover DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29 gaat desondanks nog vol voor promotie naar de Jupiler League. “We gaan gebruik maken van ons promotie recht”, vervolgt Harrie Derks. “We hebben al maanden gesprekken gevoerd over toetreding tot de Eerste Divisie. De afdelingen amateurvoetbal en betaald voetbal staan achter onze toetreding. Alleen vanmiddag heeft de Coöperatie Eerste Divisie (CED) besloten dat beloftenteams gaan spelen in de Jupiler League. Wij zijn hierover uiteraard enorm teleurgesteld.Tags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ei -Kel

Achilles29 gaat vol voor promotie.

Harmen

Wie kent het spreekwoord:
Hoogmoed komt voor de val.
Of gaat het alleen om de zware vergoeding van de KNVB ?

den millingse

dit is weer de knvb die er weer n, rotzooi van maakt
eerst zeggen ze de kampioen mag door en nu weer 2e elftallen van de profclubs
komt zeker meer geld in het laadje

Henk

Slaat toch ook nergens op wat de KNVB doet. Er wordt een Topklasse in het leven gebracht en het is onmogelijk om te promoveren vanwege de strenge eisen.
Logisch dat een topklasser niet wil en kan promoveren. Als de eisen aangepast waren zouden de clubs niet failliet zijn gegaan. En het systeem van promotie / degradatie uit de jupiler league had dan wel gewerkt. Nu komen de clubs uit het BVO weer aan de bak en met name die al centen hebben.

Competitie vervalsing, mafia praktijken bij de KNVB.

denachtboswachter

HENK JE HEBT GELIJK .GEEN COMMENTAAR

Treffersfan

Pas ff het artikeltje aan. Ik denk niet dat Harrie Derks dit gezegd heeft: “We hebben al maanden gesprekken gevoerd over toetreding tot de Topklasse…”. Volgens mij spelen ze al in de Topklasse. Wie waren anders die wit-zwarten waar wij laatst van gewonnen hebben? 😉

EDIT: Bedankt, het artikel is aangepast. Redactie DeGroesbeek.nl

metelfan

de KNVB is een instantie die het alleen om geld te doen is
samen met de media veel geld.
uitzendrechten wordt grof geld voor betaald, dus de betaler wil waar voor zijn geld.
dan is een amateur clubje niet interessant voor hen,
brengt niets in het laadje weinig kijkcijfers enz. enz.
vandaar dat de KNVB dit moet slikken.
het enige wat men kan doen is stoppen met contributie betalen aan de KNVB.
als alle clubs dit doen luistert de KNVB wel.

Raoul

Al jaren pobeert de KNVB clubs te motiveren om naar het betaald voetbal te gaan en nu er club wil promoveren wordt-ie tegen gehouden. Is de KNVB soms schyzofreen? Wie kan dit nog volgen?

Hans Janssen

Kryptisch: ‘hoogmoed komt voor de val, of heeft het te maken met de zware financiele vergoeding van de KNVB’

Harmen weet volgens mij meer van de situatie bij Achilles!

Hans, t mag duidelijk zijn dat er voor achilles een belangrijkere reden achter zit om toch in eens met alle macht te promoveren dan alleen de sportieve uitdaging, als er al 3 jaar lang wordt geroepen nee we doen het niet! En nu omdat er wat regeltjes zijn veranderd zullen ze het ineens per se willen…

En met een sportpark dat uit elkaar valt van ellende (niet voor niks uitgesteld) zal er financieel wel een leuk bedrag mee gemoeid zijn.

wpDiscuz