[Foto’s] De Treffers naar halve finale amateurbeker

De Treffers heeft zich dinsdagavond ten koste van hoofdklasser HSV Hoek geplaatst voor de halve finales van de KNVB-beker voor amateurs.


Feest bij De Treffers na de 2-1 van Bernard Hofstede. Foto en rechten: Jan Peters.

Op Sportpark Zuid in Groesbeek werd het na verlenging 2-1. De Treffers-speler Bernard Hofstede was met twee doelpunten de gevierde man bij de roodzwarten.

In de eerste helft kreeg de thuisploeg via Santiago Macedo, Robin Janssen en Rick Verbeek kansen om tot scoren te komen. Doelpunten bleven echter uit, waardoor beide ploegen met de brilstand op het scorebord de rust in gingen.

Na rust was het Hoek die enkele enorme mogelijkheden om zeep hielp. Zo gleed Thomas van Renterghem de bal naast het doel en hadden Giovanni Siereveld en Jorrit d’Haeseleer ook moeite om het net te vinden. Aan de andere kant viel het doelpunt, zoals een oude voetbalwet zegt, wél; op aangeven van Fabian Peppinck opende Hofstede na 69 minuten de score: 1-0.

In de slotfase was Hoek via Sebastien Hermans wederom dicht bij een treffer, maar ditmaal werd de inzet van de lijn gehaald. De wedstrijd duurde voor De Treffers nét iets te lang, want d’Haeseleer scoorde twee minuten voor tijd alsnog de gelijkmaker.

Doordat beide ploegen niet verder kwamen dan een gelijkspel werden er nog tweemaal vijftien minuten extra gespeeld. Al vroeg in de verlenging scoorde Hofstede zijn tweede doelpunt van de avond. Dit bleek na 120 minuten de winnende te zijn, waardoor de Groesbeekse topklasser zich op kan maken voor de halve finales.

In deze halve finales neemt De Treffers het zaterdag op tegen Capelle (winnaar district West II), dat niet in actie hoefde te komen om de halve finales te bereiken. Het team was namelijk samen met SV Argon (winnaar district West I) vrijgeloot. De andere kwartfinale, tussen Deurne (winnaar district Zuid II) en Harkemase Boys (winnaar district Noord), is vorige week verzet en zal op zijn vroegst op 1 juni gespeeld worden.

Schema KNVB-beker voor amateurs.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan12

Klasse Treffers! Zaterdag thuis tegen Capelle!

henk

Prima gedaan, op naar de finale. Ik snap alleen niet hoe die loting gaat, Capelle vrijgeloot, en de Treffers heeft ook al een keer een extra tussen ronde moeten spelen, alweer vervalsing beste KNVB.

Lookkoek

Henk,
Als je zes districtswinnaars hebt en je wil komen tot twee halve finales met samen vier ploegen, ja dan zijn er twee vrijgeloot voor de kwartfinale. Heb je er ook nog een mening over dat jouw club steeds het thuisvoordeel heeft, ook vervalsing van de KNVB of zit dat weer anders?

henk

Meneer Lookkoek, je hebt helemaal gelijk, het zijn echte helden die van de KNVB o.a. omdat mevrouw Derks daarbij zit.
Gewoon een prima organisatie, dom van mij dat ik iets plaats op dit forum, wat over of Treffers of Achilles gaat. Er moet toch gekat worden. In ieder geval prima voor Treffers en ECHT heel jammer dat het geen Groesbeekse supercup meer kan worden. Maar gelukkig hoeft Treffers dat hele eind niet naar Capelle, prima loting en die tussen ronde die we gespeeld hebben is verleden tijd, op naar de finale.

Lookkoek

Henk, ik kat niet maar als er geloot wordt kun je geluk of pech hebben. Dat jij mevrouw Derks er nu bijhaalt, die doet de loting niet dus dat begrijp ik niet, of ook weer wel want ze heeft niet jouw kleuren. Ik kom met een correctie reactie. Dat mensen dat liever niet willen, het zij zo, slaap ze.

henk

Jammer voor achilles…. Leuke droom jupiler, maar Treffers presteert toch weer beter 🙂

denachtboswachter

goed gedaan klasse

Treffersfan
En nu dan even over de wedstrijd zelf… Wat hebben we een geluk gehad! De vraag is of we zelf zo slecht speelden, of is HSV Hoek gewoon een prima ploeg? Laat ik de vragen dan ook maar zelf beantwoorden. We speelden zelf erg slecht en Hoek is een goede ploeg met een paar uitstekende spelers. Met name nr. 6 en 9 (ik weet de namen niet, maar het zullen wel Belgen zijn) zijn echt heel goed. Maar ach, we zijn weer een ronde verder en daar gaat het tenslotte om. Maar tegen Capelle zal er toch echt ‘uit een… Lees meer »
dree

Ja we begonnen goed zakte steeds veder weg de eerste helft .De tweede helft maar 2 kansen gehad waarvan 1 goal.Hoek was voor mij ook de betere ploeg .Maar ze moeten er in.De overwinning telt.Zaterdag 17.00 toch weer een wedstijdje om naar uit te kijken.Maar Treffers wel iets met meer beleving spelen.Succes tot zaterdag

trefferssupporter

Inderdaad hebben we veel geluk gehad. Hoek speelde gewoon goed en wij speelde minder, spannend was het wel! ik weet niet hoe De Treffers de wedstrijd in is gegaan?! Of ze dachten van dat doen we wel even? Maar goed wij zijn weer een ronde verder! Hopelijk zien we zaterdag een mooie wedstrijd! Succes, jullie kunnen het!

Henk

ach van 3275 voetbal verenigingen in Nederland zitten we wel bij de laatsts 4 voor de beker. Knap toch.

mannekepis

henk hoe kom je aan deze informatie

wpDiscuz