De Treffers bereikt bekerfinale

De Treffers heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de bekerfinale van de KNVB-beker voor amateurs. In Groesbeek waren de roodzwarten met 2-0 te sterk voor Capelle.

De thuisploeg kwam via Barry Beijer al vroeg op voorsprong. Tot aan de laatste minuut was de halve finale tussen deze twee ploegen nog niet beslist. De Treffers-spits Jean Black gooide de wedstrijd in de 90e minuut in het slot: 2-0.

De tegenstander van De Treffers is nog niet bekend. Zaterdag werd namelijk eerst de kwartfinale tussen Harkemase Boys en Deurne gespeeld. Deurne won die wedstrijd met 1-0 en speelt de halve finale tegen SV Argon, dat was vrijgeloot voor de kwartfinales.

Omdat SV Argon in de halve finale een uitwedstrijd speelt, krijgen zij bij het behalen van de finale het thuisvoordeel. In het andere geval wordt de finale op Sportpark Zuid in Groesbeek gespeeld. De finale wordt op 22 juni 2013 gespeeld.

Schema KNVB-beker voor amateurs.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

henk

Zo Jao, Hoppa ien de finale, Een lange competitie maar wel een geweldig eind. Proficiat en heel veel succes ien de finale.

denachtboswachter

proficiat met deze belangrijke overwinning

trefferssupporter

Trots!!!!!

Sjaak

Tegenwordig is een kinderhand al gauw gevuld !! Proficiat

bruukse

NOU GET DA GROOT MULEKE BEJ ACHIELIS DUR OK AF.

Dream on

amateurs…

Mark

Gefeliciteerd prestatie van formaat! Nu nog de finale winnen!

wpDiscuz