DeGroesbeek.nl zoekt kampioenen 2012/2013!

Het sportseizoen zit er voor de meesten weer op en ook in Groesbeek bekronen verschillende (jeugd)teams het seizoen met een kampioenschap. Is het team waar jij in speelt, of het team waarvan u de leider bent, kampioen geworden? Schroom dan niet om DeGroesbeek.nl hierover in te lichten!


Achilles ’29 viert het kampioenschap 2012/2013. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

DeGroesbeek.nl zet, evanals vorig jaar, de Groesbeekse kampioenen van het sportseizoen 2012/2013 in een overzichtelijk artikel op een rijtje. Door hun geweldige prestatie verdienen zij het om even in de spotlights te staan. Het betreft overigens niet alleen voetbal, maar ook andere sporten in teamverband.

Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld hierin de volgende gegevens:

– Om welk team het gaat;
– Namen van de spelers van het team;
– Teamfoto (als deze beschikbaar is).
– Eventueel achtergrondverhaal over hoe het kampioenschap tot stand is gekomen.

De redactie feliciteert de ploegen die reeds kampioen zijn alvast met het behalen van de titel!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Een mooi initiatief om winnaars in het zonnetje te zetten.
Opvallend dat op dit forum iedereen vragen zet bij de 10.000 euro van artiest Frank en niemand vraagtekens zet wat de huldigingen van de sporters de gemeenschap kosten. Dat is een veelvoud daarvan.

De Kuier.

Negen kampioenen alleen al op de Heikant. En de evt andere kampioenen, proficiat.

henk h
Wat let je @kruimeltje, misschien kun jij wel sponseren, schijnbaar maakt het jou niet uit waar het geld heen gaat. Je moet geen appels met peren gaan vergelijken. Er is een groot verschil tussen een sponser en subsidie. Trouwens dat initiatief heeft “De Groesbeek” ook vorig jaar gedaan en staat buiten het feit dat ook de gemeente de kampioenen ook nog eens uitnodigt, en krijgen daar een medaille die waarschijnlijk door ons allen betaald worden. Maar dat is zeker goedkoper dan de €25000 die de wijnfeesten elk jaar gekregen hebben. Maar zowel Frank als de wijnfeesten staan hier helemaal buiten.… Lees meer »
Neutrale supporter

Achilles proficiat met alle jeugdkampioenen.
Als jeugdteam heb je bij Achilles wel een grotere kans om kampioen te worden, omdat deze teams bewust laag worden ingedeeld.
Voorbeeld: de C1 eindigde dit seizoen voor de winterstop in de top 3 van de 3e klasse en na de winterstop kwam dit team, op verzoek van Achilles, uit in de 4e klasse.
Helaas werden ze ook in de 4e klasse geen kampioen.
Bij DVSG was de laatste jaren het omgekeerde te bespeuren, daar wilde de technisch coördinator de jeugdteams juist een klasse hoger laten spelen.

eitje

maakt niet uit kampioen is kampioen dus jij zegt dat dvsg 1 stel dat ze kampioen worden niet naar het gemeentehuis hoeven om dat ze te laag spelen dat vind ik grote onzin

Trainer

Beste Neutrale supporter ik moet je voorbeeld even corrigeren. KNVB had ons ingedeeld in omgeving Wageningen/Arnhem, dus ik had een verzoek gedaan tot spelen in de omgeving Nijmegen. Zonder overleg had de KNVB ons geplaatst in deze competitie. Wat niet meer veranderd kon worden.

DVSG C1 maakte overigens dezelfde stap van 3e naar 4e klasse. Blijkbaar ook tegen de zin in van de TC.

Wij hebben een hele leuke tweede competitiehelft gespeeld, met veel plezier en mooie wedstrijden.

mogen de nr1 van de carnaval ook komen ha ha

de nachtboswachter

voor mijn zijn ze allemaal kampioen.

wpDiscuz